Aktuelno 5

23.04.2024.

7:59

Zvezda serije Breaking Bad: "Hteo sam da organizujem svoje ubistvo"

Đankarlo Esposito, glumac iz serije Breaking Bad, danas je poznato ime, ali nekad je bio u toliko lošoj financijskoj situaciji da je razmišljao o tome da unajmi nekoga da ga ubije kako bi njegova porodica dobila novac od životnog osiguranja.

Izvor: Index.hr

Zvezda serije Breaking Bad: "Hteo sam da organizujem svoje ubistvo"
Profimedia

Podeli:

Glumac je govorio o tome kako je prošao kroz dva bankrota pre nego što je dobio kultnu ulogu Gustava Fringa u "Breaking Bad-u".

"Izlaz u mojoj glavi je bio: "Hej, dobijate li životno osiguranje ako neko počini samoubistvo?' Moja žena nije imala pojma zašto to pitam. Počeo sam da smišljam plan. Kad bih našao nekoga da me ubije, smrt nesretnim slučajem, moja deca bi dobila osiguranje. Imao sam četvero dece. Želeo sam da imaju život. Bio je to težak trenutak u životu. Doslovno sam razmišljao o samouništenju kako bi preživeli. Toliko sam bio nisko pao", rekao je Esposito za SiriusXM.

Bilo je to oko 2008., godinu dana pre nego što je Esposito postao zli narkokralj Gustav Fring i tako potpuno promenio svoju sreću. Iako je Esposito radio od 1980-ih, ljudi su ga primetili tek nakon uloge u popularnoj seriji.

"To je bio prvi nagoveštaj da postoji izlaz, ali ne bih bio ovde da budem dostupan svojoj deci. Tada sam počeo da mislim da to nije održivo jer bi bol koju bih im naneo bila doživotna, a postojala bi i doživotna trauma koja bi samo produžila generacijsku traumu od koje pokušavam da se odmaknem. Svetlo na kraju tunela bilo je Breaking Bad", rekao je.

Esposito je kasnije glumio u više velikih projekata, poput The Mandaloriana, The Boysa i The Gentlemena, a ulogu Gustava Fringa ponovio je i u spin-offu Breaking Bada, seriji Better Call Saul.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: