Aktuelno 4

21.04.2024.

16:40

Tiktoker obišao Čačak i Beograd, pa ih uporedio sa Amerikom: "Ovo je kriminalno" VIDEO

Tiktoker koji se potpisuje kao "basgoesofff" posetio je Beograd i Čačak, a njegovi utisci su nesvakidašnji.

Izvor: B92.net

Tiktoker obišao Čačak i Beograd, pa ih uporedio sa Amerikom: "Ovo je kriminalno" VIDEO
Shutterstock/Nuttapong punna

Podeli:

"Zašto je Beograd bolji od svakog američkog grada? Grad je jedan od najstrarijih gradova na svetu, a u njemu se vide različiti uticaji poput srednjovekovnih, hrišćanskih, austrijskih, svojetskih... Beograd je jednostavno kriminalno potcenjen grad", kaže tiktoker.

@basgoesofff The city has such a long history. Although American cities can be great this European treasure has so many cool sides. #Belgrade #balkans #europe ♬ The Winner Is - DeVotchKa & Mychael Danna

Obišao je i Čačak u kom se oduševio sa gostoprimstvom. Kako navod, sa prijateljem se vozio po Srbiji bez plana i tako su stigli i do Čačka.

Gostoprimstvo jednog vlasnika bara koji ih je ponudio sa rakijom i upoznao sa prijateljima ga je potpuno oduševio.

"U gradovima kao što su Pariz i London, samo ste jedan od milion ljudi, ali u malim gradovima poput ovog bićete tretirani kao iskreni prijatelji", navodi on.

@basgoesofff Serbia has some real hidden gems. Caçak was such a cool town and we won't forget the people here #caçak #Serbia #travel ♬ Back On 74 - Jungle

Srbi su ubrzo počeli pozitivno da reaguju na njegove videe: "Dobrodošao u Srbiju", "Drago nam je da si došao", "Ovde si uvek dobrodošao", neki su od komentara.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: