Aktuelno 3

20.04.2024.

8:07

Obožavateljka poslala osam hiljada pisama slavnom pevaču: Usledila kazna

Obožavateljka Harija Stajlsa dobila je zabranu prilaska pevaču čak 10 godina i to sve zbog jedne sulude ideje.

Izvor: B92

Obožavateljka poslala osam hiljada pisama slavnom pevaču: Usledila kazna
EPA-EFE/ANDY RAIN

Podeli:

Devojka iz Brazila, Mira Karvaljo, dobila je zabranu prilaska nekadašnjem članu grupe "One Direction", prenosi magazin San.

Koliko je velika njena opsesija Harijem Stajlsom pokazuje činjenica da je ostavila svog supruga kod kuće i preselila se za London kako bi bila bliže slavnom pevaču.

Pored preseljenja, Mira je Hariju slala pisma na adresu čak 8 hiljada pisama za samo mesec dana, zbog čega je završila iza rešetaka.

Prvobitno je dobila dve nedelje zatvora, a kada je priznala krivicu dobila je zabranu prilaska bilo kom događaju na kom se pojavljuje Hari Stajls, i to na 10 godina.

Nije tajna da je pevač bio potrešen zbog tolikog broja pisama koje je dobijao na adresu, pa se obratio policiji kako bi reagovali i rešili situaciju.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: