Aktuelno 2

19.04.2024.

10:58

Kasandra bi mogla da zaigra sa Bikovićem: Latinoamerička glumica stiže u Srbiju?

Koraima Tores, glumica poznata po ulozi u latinoameričkoj sapunici "Kasandra" zaigraće u srpskm filmu, prenose mediji.

Izvor: Informer

Kasandra bi mogla da zaigra sa Bikovićem: Latinoamerička glumica stiže u Srbiju?
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Zbog uloge Kasandre u popularnoj seriji, Tores je postala veoma popularna i voljena glumica i u Srbiji,

Ona je nedavno izjavila da bi volela da snimi film sa srpskim glumcem Milošem Bikovićem, a producenti su rešili da joj ponude ulogu, te bi Tores mogla da se pojavi u filmu Južni vetar 3.

"Producenti "Južnog vetra" vole da u svojoj ekipi imaju i svetski poznate glumce. Tako se u prvoj sezoni pojavio italijanski glumac Paskvale Espozito, a u drugoj holivudske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts. Za treću sezonu uveliko traju pregovori sa slavnim danskim glumcem Madsom Mikelsenom, a na spisku se neočekivano pojavilo još jedno ime, Koraima Tores", rekao je izvor blizak produkciji "Južnog vetra" za "Informer".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Kako dodaju, popularna Kasandra bi trebalo da igra ulogu vođe kriminalnog klana iz Južne Amerike, ali drugi detalji za sada su tajna.

"Naravno da sam čula za Bikovića, volela bih da snimim film sa njim", rekla je Koraima nedavno za pomenut medij i dodala da priželjkuje da se vrati u Srbiju, koju je posetila 1997. godine, kad je njena serija "Kasandra" rušila rekorde u gledanosti.

Ona živi u Bogoti u Kolumbiji, glumi i na filmu i u pozorištu.

"Sanjam da se vratim u Srbiju. Bila sam veoma srećna dok sam bila kod vas, to mi je jedna od najdražih uspomena u životu. Ljudi su bili ljubazni, pažljivi i puni podrške. Cenim ljubav koju sam devedesetih godina dobila od vas, čuvam je u srcu i dan-danas", izjavila je Koriama za "Informer".

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: