Aktuelno 3

18.04.2024.

13:20

Slonica pobegla iz cirkusa i šetala gradom VIDEO

Slonica Viola iz jednog cirkusa u SAD polomila je ogradu i prošetala 10 minuta po ulicama grada But u državi Montana nakon što ju je uplašio zvuk auspuha automobila u blizini.

Izvor: Tanjug

Slonica pobegla iz cirkusa i šetala gradom VIDEO
Egon Zitter/Shutterstock

Podeli:

Viola je bila kupana pred nastup u cirkusu "Jordan World Circus" u utorak, pre nego što je prošetala gradom, na veliko iznenađenje građana Buta, prenosi Asošiejted pres.

Na snimcima sigurnosnih kamera i očevidaca vidi se slonica koja trči po ulicama, a zatim skreće na parking, dok za njom ide oprezni dreser koji pokušava da je vrati u cirkus.

Sa parkinga, Viola je produžila do obližnjeg travnjaka, gde su je sustigli vlasnici u prikolicu u kojoj se nalazio još jedan, manji slon. Viola je tada mirno ušla u prikolicu. Sledeće noći je, po planu, nastupila u cirkusu.

Grupe za zaštitu životinja kritikovale su vlasnike slonice, tvrdeći da su u ovom incidentu ugroženi i slonica i javnost, kao i da se ništa ne bi dogodilo da životinju ne primoravaju da nastupa u cirkusu.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

9 h

Podeli: