Aktuelno 2

17.04.2024.

19:54

Kriminalna banda pucala na poznatog glumca

Dva pripadnika poznate kriminalne bande Bišnoi iz Indije pucali su na stan poznatog bolivudskog glumca Salmana Kana iz osvete što je on ubio dve antilope

Izvor: Tanjug

Kriminalna banda pucala na poznatog glumca
Shutterstock/Jack Quillin

Podeli:

Pripadnici ove bande, ogranka pustinjske sekte koja smatra antilope za reinkarniracije svog duhovnog vođe, sa motora u prolazu su pucali na stan u Mumbaju koji obezbeđuje indijska policija.

Iz policije je saopšteno da su napadači uhapšeni u svom hramu, nakon što su pucali na stan glumca koji je meta bande Bišnoi od kad je 1998. godine upucao dve antilope prilikom rekreativnog lova.

On je tada osuđen na pet godina zatvora, ali je presuda ukinuta posle par dana, što je navelo Lorensa Bišnoija da objavi da će njegova banda "uzeti zakon u svoje ruke".

Bišnoi je inače optužen za organizovanje brojnih ubistava, uključujući i ubistvo poznatog indijskog repera Sindu Mus Vala 2022. godine, prenosi bangladeška agencija BSS. Kan, koji je bio u stanu tokom napada i ostao nepovređen, glumio je u skoro 150 bolivudskih filmova i serija.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: