Aktuelno 0

02.03.2024.

10:10

Džodi Foster umalo izgubila život VIDEO

Na gotovo svakom snimanju serije ili filma dolazi do nepredviđenih situacija koje glumce mogu koštati života. Džodi Foster je to doživela čak dva puta.

Izvor: B92.net

Džodi Foster umalo izgubila život VIDEO
Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Podeli:

Nedavno je na platformi HBO Max i na HBO kanalima prikazana poslednja, šesta epizoda četvrte sezone serije "Pravi detektiv". Odmah nakon toga, potvrđeno je i snimanje pete sezone.

Glavnu ulogu u četvrtom delu, šeficu policije na Aljasci, igra je Džodi Foster, koja je u intervjuu za magazin GQ otkrila da se umalo udavila snimajući scenu u kojoj propada u more, nakon što led ispod nje pukne.

"To je bio zastrašujuć dan. Izgradili su veliki rezervoar za vodu. Moje čizme i jakna su bile teške, sve na meni me je opterećivalo, a ja sam morala da upadnem u vodu. Bilo je potpuno mračno, nisam smela da nosim kontaktna sočiva, tako da ništa nisam vidjela", otkrila je glumica te dodala:

"Sve je bilo zatvoreno osim malog prostora na površini, a ja nisam znala kako da izronim. Kako su me ojeća i obuća opteretili nisam ni mogla, iako sam pokušavala. Kada su povikali "Rez", ronilac je morao da dođe do mene i da me izvuče na površinu, jer ja nisam mogla da pronađem deo gde je trebalo da izronim. Užasno sam se uplašila".

Pored ovog peha, glumica je imala još jedan, i to na snimanju svog prvog filma. Naime, i tada joj je život "visio o koncu", tačnije, zbog nezgode na snimanju takođe je mogla da završi kobno.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: