Aktuelno 4

16.04.2024.

19:03

Poznata glumica progovorila o uznemirujućem iskustvu sa snimanja "Prijatelja"

Olivija Vilijams, koja je u Netfliksovoj seriji "Kruna" igrala Kamillu Parker, govorila je o uznemirujućem iskustvu sa seta popularne serije "Prijatelji", prenosi Varajeti.

Izvor: B92.net

Poznata glumica progovorila o uznemirujućem iskustvu sa snimanja "Prijatelja"
Profimedia

Podeli:

Olivija Vilijams se pojavila u dvodelnoj epizodi četvrte sezone "Prijatelja", pod nazivom "The One With Ross’s Wedding", u kojoj je igrala deverušu Felisiti.

Epizoda prikazuje venčanje Rosa i Emili u Londonu, koje biva upropašćeno nakon što Ros ispred oltara slučajno izgovori ime Rejčel. Felisiti je bila deveruša koja privlači pažnju Džoija. Olivija Vilijams je rekla da joj se nije svideo način na koji se producenti ponašaju prema glumcima. Tokom snimanja, upoznala je uglednu stariju glumicu koja je odlučila da napusti snimanje nakon što je jedan od producenata na nju viknuo.

"Takođe, 'Prijatelji' su bili brend i morao si se uklopiti u taj brend", dodala je Olivija Vilijams. "Kada dođete na šminkanje i frizuru, kažu vam: 'Ovo je izgled koji želimo.' To je uključivalo čupanje celih obrva. Doslovno sam ih morala moliti da mi ne čupaju obrve jer će mi možda trebati za drugi posao. Zbog toga mi je celo iskustvo bilo uznemirujuće."

Olivija Vilijams se takođe našalila da previše otvoreno govori o svojim iskustvima sa snimanja. "Možda bih dobijala više poslova da više ćutim. Moguće je da sam na nekoj crnoj listi glumaca, ne znam", izjavila je.

na će se uskoro pojaviti u seriji "Dune: The Sisterhood", koja je deo serijala "Dina", na kojem je radio Denis Vilnev. Radnja serije smeštena je deset hiljada godina pre događaja iz filmova.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: