Aktuelno 13

17.04.2024.

9:43

Nišlijka se udala za Amerikanca, ali svekrva nije htela Srpkinju za snajku FOTO

Strani mediji prenose da se Nišlijka Miona Bel, koja se udala za Amerikanca, razvela nakon dve godine zajedničkg života.

Izvor: B92.net

Nišlijka se udala za Amerikanca, ali svekrva nije htela Srpkinju za snajku FOTO
fizkes/Shutterstock

Podeli:

Ljubavna priča Nišlijke Mione Bel, koja se udala za bogatog Amerikanca, privukla je veliku pažnju javnosti. Međutim, ljubav je pukla posle 2 godine, ubrzo nakon venčanja.

Naime, Miona Bel radila je kao šminkerka, a onda je odlučila da se sa dečkom prijavi u američki rijaliti "90 dana vereni". Miona je zapravo otišla kod dečka Džibrija Bela, muzičara rođenog u Americi, ali koji u Srbiji koristi ime Jovan Crnović. Njih dvoje ubrzo su postali zanimljivi publici, a tome svedoči i veliki broj pratilaca na Instagramu.

Spekulacije o njihovom razvodu pojavile su se krajem 2023. godine, kada su njihovi obožavatelji počeli da primećuju da je par prestao da deli zajedničke fotografije. U međuvremenu, oboje su uklonili sve zajedničke fotografije, dok su takođe skinuli burme.

Njih dvoje odbijali su da daju odgovore o razvodu, umesto toga, posvetilii su se poslu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIONA 90 DAY FIANCÉ (@mionabell)

Zanimljivo je da Mionina bivša svekrva nije odborvala njihovu ljubavnu vezu, a mnogi su spekulisali da nije htela Srpkinju za snajku.

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: