Aktuelno 11

15.04.2024.

19:14

Uvrnuti trend hara svetom: Žene "peglaju" bore spermom lososa VIDEO

Izgleda da su žene baš na sve spremene samo da bi zadržale mladost i lepotu.

Izvor: B92

Uvrnuti trend hara svetom: Žene "peglaju" bore spermom lososa VIDEO
Prostock-studio/Shutterstock

Podeli:

Žene su spremne sve da stave na svoje lice samo kako bi izgledale lepo i mladoliko. Ipak, da li je ovaj novi trend sa lososovom spermom prevazišao sva moguća očekivanja? Po reakcijama mnogih, čini se da jeste.

Naime, naučnici već dugo tvrde da je losos fantastičan za kožu. Većina ljudi bi pomislila da će ga žene rado jesti u većim količinama kako bi bile lepše, ali one su se sada uz pomoć eksperata odlučile za nešto drugo.

Naime, uzima se DNK iz lososove sperme, sjedinjuje se sa gomilom drugih sastojaka i tako se prave proizvodi za negu kože lica.

Ovo je novi trend i predstavlja luksuznu negu kože.

Pored efekata sličnih botoksu, polinukleotidi, koji koštaju i do 450 evra, navodno korisnicama pomažu u tome da im koža izgleda baš podmlađeno.

Međutim, TikTok video snimci koje su postavile žene koje su išle na tretman koji se sastoji od injekcija, pokazuju da nakon tretmana lice izgleda "upaljeno".

Mnoge devojke imale su modrice po licu, ali i sasušenu krv. I pored zastrašujućeg izgleda, mnoge pobornice ove tehnike kažu da lepota mora da boli, dok druge navode da su modrice samo privremene.

Deleći svoje iskustvo na TikTok-u, jedna devojka govori o svom iskustvu.

"Imam male izbočine i modrice na licu. Ali lepota je bol, jesam li u pravu?"

@donatsuyang Looked like an absolute lunatic at dinner tonight w dried blood and bruises on my face 🤡 #skin #skincare #skinbooster #rejuran #kbeauty #salmondna #koreanskincare #dermatologist ♬ original sound - Doona✿

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: