Aktuelno 8

15.04.2024.

18:39

Atraktivna novinarka uslikana sa Grigorom Dimitrovim FOTO

Poznata novinarka i nekadašnja teniserka je do pre dva meseca bila je u vezi sa Tonijem Parkerom.

Izvor: B92.net

Atraktivna novinarka uslikana sa Grigorom Dimitrovim FOTO
Profimedia/ Norbert Scanella

Podeli:

Toni Parker je početkom februara javno objavio, njegov kraj veze sa atraktivnom Aliz Korne nekako je prošao "ispod radara" i možda bi tamo i ostalo da se na društvenim mrežama nije pojavio zanimljiv video snimak!

Aliz, bivša teniserka koja sada radi kao novinarka Eurosporta, "uhvaćena" je kako zajedno sa Grigorom Dimitrovim u "besnom automobilu" napušta jednu zabavu u Monte Karlu.

Neko je snimao Dimitrova koji je sedeo za volanom i čekao, da bi se Aliz u međuvremenu pojavila u kadru - kako trči ka automobilu kada ga je ugledala.

Aliz i Toni su bili zajedno tri godine, ova Francuskinja je nedavno javno pohvalila Novaka Đokovića da je veliki džentlmen, a mediji u Bugarskoj pišu da su ona i Grišo dugo prijatelji. Mada, doduše, navode i to da su ih mediji godinama povezivali.

Lim je svojevremeno bila 135. teniserka sveta, ali je pre pet godina "usporila" kada je u pitanju igračka karijera - i to zbog povrede lakta. U međuvremenu se okrenula radu na televiziji i uspela je brzo da se domogne velike scene.

Nju su ranije za jednu od najlepših teniserki sveta i poredili su je sa Anom Ivanović. Svojevremeno je bila u vezi sa teniserom Žeremijem Šardijem, da bi od početka 2021. godine uplovila u romansu sa NBA legendom Tonijem Parkerom.

Kada je u pitanju televizijska karijera, na veliku scenu je uplovila na Australijan openu 2022. godine. Zamenila je Barbaru Šet u studiju i vodila je program sa Matsom Vilanderom.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: