Aktuelno 3

15.04.2024.

14:40

Samira Lončarević otkrila: "Čula sam da je Dženan sa ljubavnicom dobio i dete"

Žena pevača Dženana Lončarevića, Samira Lončarević kaže da su do nje došle informacije da je njen muž dobio i dete sa ženom sa kojom paralelno živi već 15 godina.

Izvor: Telegraf.rs

Samira Lončarević otkrila: "Čula sam da je Dženan sa ljubavnicom dobio i dete"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

"Čula sam da je Dženan dobio dete sa tom ženom sa kojom živi, ali videla nisam. Dakle, to jeste došlo do mene, ali ne mogu da tvrdim da je sigurno tačno", ističe žena za Telegraf.

Samira je u ispovesti, za Telegraf.rs, potvrdila da je Dženanu verovala kada joj je, jednom prilikom kada je snimljen s drugom ženom, rekao da mu je to saradnica.

Kasnije se ispostavilo da je njen muž godinama vodio paralelnu vezu - sa ljubavnicom u Beogradu.

Dženan je u februaru 2024. podneo zahtev za razvod braka od Samire sa kojom je zvanično u braku 25 godina i imaju dva sina.

Tužbu je podneo na njen rođendan. Za 18 godina koliko je na sceni, Dženan ženu niti jednom nije pokazao u javnosti, a čak joj je i ime krio.

"Jedino tržim da se poštuje zakon u svemu ovome, ne tražim ništa više. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Tražim da se zakažu predmeti koji su pre mene ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu. On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza", počela je da priča Samira.

"Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem", ističe Dženanova zakonita supruga sa kojom ima dva sina.

Ona, kaže, ne brine za sebe, ali brine za decu.

"Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegivog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđim imenima. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihovom imenu nemaju ništa", ističe ona i dodaje:

"Ja za sebe imam, imam platu i ja bih se snalazila ali želim njih da obezbedim danas sutra nešto da se desi šta bi oni?

"On ima dobar odnos sa decom. Deca ga mnogo vole. Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od leta prošle godine. U februaru mi je stigla tužba za razvod", zaključila je Samira Lončarević.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos: Evakuisano 800.000 ljudi

U Bangladešu je evakuisano gotovo 800.000 ljudi iz ugroženih područja pred dolazak jakog ciklona koji se formirao iznad Bengalskog zaliva, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje.

12:28

26.5.2024.

1 d

Podeli: