Aktuelno 19

15.04.2024.

16:37

Ivana Španović iznenadila: "Najteže mi je da odolim rakiji"

Ivana Španović otkrila je i šta je njen "najveći greh" od hrane i pića i šta joj nedostaje kada je na posebnom režimu ishrane.

Izvor: B92.net

Ivana Španović iznenadila: "Najteže mi je da odolim rakiji"
Profimedia

Podeli:

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović  ispričala šta je to što je njen "okidač" i šta joj najviše nedostaje kada je u režimu posebne ishrane. I malo je reći da je svojim rečima ostavila bez teksta voditeljku, koja nije očekivala da će Ivana biti tako direktna.

"Je l' ikad uzmem alkohol? Što da ne? Šta fali!", nasmejala se Ivana i otkrila svoj greh "Šta fali? Vi ne biste uzeli kap alkohola da ste profesionalni sportista? Da, živeli bi na brokoliju. Ne volim pečenje, roštilj onako, nisam baš neki fan, ali kolači, slatko...", rekla je ona u emisiji "Balkanskom ulicom"

Upitana je i čemu bi najteže odolela dok je na posebnom režimu: "Rakiji... Rakiji i Nuteli", nasmejala se srpska atletičarka koja ima savršenu liniju još od kada je zakoračila u profesionalne vode, a upravo je i ona dokaz da je ponekad najvažnije uzeti i neku hranu "za dušu".

Podsetimo, Ivana Španović je naša najuspešnija atletičarka svih vremena i pred njom je nastup na Olimpijskim igrama u Parizu gde će pokušati da dođe do zlatne medalje, jedine najsjanije koja joj nedostaje u karijeri:

"Sigurna sam da će ovo biti jedna lepa godina, sa krunom u Parizu. Nadam se da će u Parizu biti i moja kruna godine i karijere. Sve što sada radimo je u ime tog cilja".

Podeli:

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: