Aktuelno 0

15.04.2024.

8:03

Ćerka Toma Kruza će otkriti sve o njemu i sekti? Oni godinama nemaju nikakav kontakt

Suri Kruz nekada je bila najpoznatija beba u Americi. Rođenje ćerke Toma Kruza i Kejti Holms 18. aprila 2006. izazvalo je globalnu pomamu za prvim pogledom na devojčicu.

Izvor: Index.hr

Ćerka Toma Kruza će otkriti sve o njemu i sekti? Oni godinama nemaju nikakav kontakt
Profimedia

Podeli:

Sa samo pet meseci je debitovala u naručju svojih roditelja na naslovnici Vaniti Fera.

U četvrtak puni 18 godina i suočava se s izborom: hoće li se vratiti slavi koju je imala kao devojčica (kada su postojali blogovi posvećeni njenoj modi) ili zadržati privatan život koji je majka izgradila za nju otkako je podnela zahtev za razvod od njenog oca.

Tamnokosa tinejdžerika odrasla je na Menhetnu uglavnom zaštićena od svetla reflektora sa svojom brižnom i zaštitnički nastrojenom majkom, daleko od Sajentološke crkve svog oca, koji nije deo njenog života od 2013., odnosno godinu dana nakon razvoda.

U vreme njihovog razlaza objavljeno je da je Kejti odlučila da raskine brak strahujući da će svoju ćerku odgajati kao sajentološkinju zbog religije kojoj je Tom opsednut.

"Suri više ne poznaje svog oca. Nije provodila vreme s njim desetak godina", otkrio je izvor za Daily Mail prošle godine.

"Biće jako zanimljivo kad napuni 18".

Dodao je da "ne gleda njegove filmove" i da "on ne učestvuje u njenom životu".

Međutim, Tom plaća troškove školarine.

"Prema dokumentima o razvodu, on je pristao da plaća Kejti 400 hiljada dolara mesečno dok Suri ne napuni 18 godina", dodao je insajder.

Veruje se da je Holms potpisala više dokumenata koji je sprečavaju da ikada progovori o svom braku s Kruzom i o iskustvima koje je imala u sajentologiji. Ali kada Suri napuni 18 godina, država NY proglašava je punoletnom i zakonski se smatra odraslom osobom.

To bi joj omogućilo da govori o svom ocu, njegovim uverenjima i njihovom razdoru.

Toni Ortega, koji decenijama istražuje sajentologiju, rekao je za Page Six: "Suri je bila premlada da potpiše bilo kakav ugovor, ali sada će moći slobodno da govori ako to želi i biće jako zanimljivo."

Inače, Tom Kruz bio je u braku i s Nikol Kidman više od 10 godina i par je ima dvoje dece: Isabelu Kidman Kruiz i Konora Kruza.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: