Aktuelno 7

14.04.2024.

13:58

Prekinut koncert Dragane Mirković

Dragana Mirković pevala je prošle noći u jednom klubu u Hanoveru, a u jednom trenutku došlo je do koškanja grupe muškaraca.

Izvor: Telegraf.rs

Prekinut koncert Dragane Mirković
M.M./ATAImages

Podeli:

Koncert pevačice Dragane Mirković je prekinut, ali na svu sreću, sve je prošlo bez većih problema.

"Draganin nastup su svi čekali, a onda je u jednom trenutku je došlo do nesporazuma, problema nekog. Momci koji su bili u separeu do bine i Dragane su se posvađali, pokoškali i došlo je do tuče", kaže izvor, prenosi Telegraf.

"Obezbeđenje je hitno moralo da reaguje, te je smirilo gospodu koja je našla da pravi problem, a Dragana je nastavila da ređa svoje hitove i publika je skakala sa njom sve do kraja nastupa", objasnio je sagovornik.

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: