Aktuelno 1

13.04.2024.

18:17

Potez Harija i Megan Markl koji će dodatno iznervirati kraljevsku porodicu FOTO

Princ Hari i Megan Markl su još jednom pokazali da ih kraljevske norme ne zanimaju.

Izvor: B92

Potez Harija i Megan Markl koji će dodatno iznervirati kraljevsku porodicu FOTO
Profimedia

Podeli:

Princ Hari je učestvovao u jednom humanitarnom polo turniru u Majamiju, a pehar mu je uručila Megan Markl.

Par se nakon uručenja pehara poljubio pred svima, a to je značilo i još jedno prekršeno pravilo. Poznato je da članovi kraljevske porodice ne smeju da pokazuju nežnost u javnosti, a tom prilikom je i nosila haljinu koja pokazuje previše kože, što takođe nailazi na osudu britanske javnosti.

Profimedia

Podsetimo, princ Vilijam i Kejt Midlton su se poljubili samo jednom u javnosti i to na svom venčanju u Bakingemskoj palati.

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

7 h

Podeli: