Aktuelno 40

13.04.2024.

11:48

Hrvati u transu uz čuveni srpski hit: Horski zapevali "cajke" svi prisutni VIDEO

U Hrvatskoj je ovih dana održana "Bikijada", a ljubitelji borbi bikova družili su se uz jelo, piće i naravno srpsku muziku.

Izvor: B92

Hrvati u transu uz čuveni srpski hit: Horski zapevali "cajke" svi prisutni VIDEO
Shutterstock/Tsezarina

Podeli:

Pravi haos nastao je kada je sa zvučnika zagrmela najpopularnija pesma Svetlane Cece Ražnatović.

Iako već nekoliko godina unazad puštanje "cajki" odnosno narodne muzike iz Srbije ponekad para uši nekim udruženjima, na Bikijadi se o tome baš nije razmišljalo, te su ljudi u ekstazi slušali i pevali Cecine pesme. Sudeći po snimku, kada je pevačica pod šatorom zapevala "Kukavicu", veliki broj muškaraca je pao u ekstazu, te je iz sveg glasa zapevalo horski.

Naime, TikTokom se širi video za koji se tvrdi da je nastao u Dicmu, gde su se okupljeni veselili, a u pozadini se čuje pesma Svetlane Cece Ražnatović "Kukavica".

Posetioci su se izgleda, sjajno proveli uz Cecinu pesmu, što se vidi po horskom pevanju, gde su svi do jednog znali reči poznatog hita naše pevačice.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: