Aktuelno 6

12.04.2024.

21:11

Roberto Kavali ludo voleo Sandru: Kupio joj privatno ostrvo FOTO

Modni kreator Roberto Kavali imao je buran ljubavni život.

Izvor: B92.net

Roberto Kavali ludo voleo Sandru: Kupio joj privatno ostrvo FOTO
Profimedia

Podeli:

Čuveni dizajner Roberto Kavali nije štedeo kada su hirovi i želje njegove partnerke Sandre Nilson u pitanju. Iako je među njima velika razlika u godinama, Roberto i Sandra stalno su isticali da su veliki oslonac jedno drugom i da uživaju u ljubavi.

Osim toga, kada je ovaj par "uhvaćen" na plaži, mnogi su napravili haos zbog fotografija Roberta i Sandre u kupaćim kostimima.

Profimedia

Dizajner je proše godine dobio sina kojem je dao ime Đorđo po svom ocu.

"Beba, koja je rođena pre nedelju dana upravo ovde u Firenci, divna je i bilo je stvarno emotivno videti ga odmah nakon što se rodio. Ime mu je Đorđo, kao i njegovom dedi, mom ocu kojeg su nacisti streljali u masakru u Kavrigliji kad sam imao četiri godine", izjavio je Roberto za magazin Novella 2000.

Ova vest je bukvalno šokirala svet s obzirom da je Roberto od Sandre stariji 45 godina.

Roberto se sa Sandrom zabavljao od 2008. godine, tj. od njene 23. godine, dok je manekenka poslednjih godina brinula o dizajneru dan/noć s obzirom da je imao ozbiljnih zdravstvenih problema.

Zlobnici su šuškali kako mu je Sandra "menjala pelene" i da je on sa njom samo da bi ga ona negovala, ali su svi ostali šokirani saznanjem da par ima i dete.

Pričalo se kako joj je dizajner iz zahvalnosti kupio privatno ostrvo na kojem se nalazi luksuzna vila sa četiri spavaće sobe, kolibom za lov, bazenom, terenom za golf i td.

Sandra je bila manekenka kada je upoznala Kavalija i od tog momenta ga očarala. Dizajner joj godinama kupovao skupocene poklone i vodio je svuda sa sobom, dok je javnost oduvek sumnjičava u vezi njihove ljubavi s obzirom da je starosna razlika između njih ogromna.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: