Aktuelno 25

12.04.2024.

17:47

Klint Istvud slikan pred svoj 94. rođendan: Mnogi ga nisu prepoznali FOTO

Legendarni glumac i reditelj Klint Istvud uoči svog 94. rođendana pojavio se na događaju u Kaliforniji.

Izvor: B92.net

Klint Istvud slikan pred svoj 94. rođendan: Mnogi ga nisu prepoznali FOTO
Profimedia

Podeli:

Klint Istvud je viđen na događaju čiji je domaćin bila zaštitnica prirode dr Džejn Gudol. Ovo je retko pojavljivanje filmske legende u javnosti posle duže vremena.

Sa 93 godine Klint Istvud došao je na događaj u plavoj kariranoj flanel košulji, sivim pantalonama i patikama. Ekskluzivne fotografije glumca i reditelja objavio je Dejli mejl (Daily Mail). U desetoj deceniji života čovek koji je zaštitno lice sedme umetnosti Holivuda nikako se ne predaje.

Klint Istvud 31. maja puni 94 godine. Ima uspešnu filmsku karijeru. Uprkos svojim poodmaklim godinama, Istvud ostaje aktivan u sedmoj umetnosti i trenutno režira i producira predstojeći film "Porotnik br. 2", sa Nikolasom Holtom i Toni Kolet u glavnim ulogama.

Triler je počeo da se snima u junu 2023. i očekuje se da će biti Istvudov poslednji film.

Podeli:

25 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: