Aktuelno 26

12.04.2024.

17:47

Klint Istvud slikan pred svoj 94. rođendan: Mnogi ga nisu prepoznali FOTO

Legendarni glumac i reditelj Klint Istvud uoči svog 94. rođendana pojavio se na događaju u Kaliforniji.

Izvor: B92.net

Klint Istvud slikan pred svoj 94. rođendan: Mnogi ga nisu prepoznali FOTO
Profimedia

Podeli:

Klint Istvud je viđen na događaju čiji je domaćin bila zaštitnica prirode dr Džejn Gudol. Ovo je retko pojavljivanje filmske legende u javnosti posle duže vremena.

Sa 93 godine Klint Istvud došao je na događaj u plavoj kariranoj flanel košulji, sivim pantalonama i patikama. Ekskluzivne fotografije glumca i reditelja objavio je Dejli mejl (Daily Mail). U desetoj deceniji života čovek koji je zaštitno lice sedme umetnosti Holivuda nikako se ne predaje.

Klint Istvud 31. maja puni 94 godine. Ima uspešnu filmsku karijeru. Uprkos svojim poodmaklim godinama, Istvud ostaje aktivan u sedmoj umetnosti i trenutno režira i producira predstojeći film "Porotnik br. 2", sa Nikolasom Holtom i Toni Kolet u glavnim ulogama.

Triler je počeo da se snima u junu 2023. i očekuje se da će biti Istvudov poslednji film.

Podeli:

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

15 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

18 h

Podeli: