Aktuelno 5

12.04.2024.

16:08

Izgubila ravnotežu i sa daske pala pravo na morskog psa VIDEO

Neke priče su toliko neobične, smešne, ali i zastrašujuće, da često ne možemo da poverujemo ni svojim očima da su se zaista i desile.

Izvor: b92.net/jutarnji.hr

Izgubila ravnotežu i sa daske pala pravo na morskog psa VIDEO
mapush/Shutterstock

Podeli:

Upravo je snimak sa TikToka jedan od onih koji prikazuju gotovo nerealnu situaciju, u kojoj je žena koja surfuje direktno sa daske pala na morskog psa.

Snimak je navodno nastao u moru ispred grada Hadere u Izraelu, ali nije poznato kada se to tačno i desilo. Naime, morskog psa je privukla daska za surfovanje, te se uputio ka njoj, dok je devojka stajala na istoj, ni ne sluteći šta se sve može desiti u narednih nekoliko sekundi.

Može se reći da se ne zna se ko je bio više šokiran: ona kad je shvatila da je u moru tik do njega ili nesrećna životinja, koja je samo mirno posmatrala dasku kad se na nju sručilo nešto veliko.

Morski pas je nakon pada devojke otplivao dalje.

Sudeći po snimku, situacija je realna, ali u današnjem svetu sve bi trebalo uzeti sa rezervom jer i lažne vesti lako mogu da se prošire i naprave pometnju. Primer za to je i vest da je Srbin ubio ajkulu u Egiptu, koju su, iako je lažna, preneli i veliki svetski mediji.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: