Aktuelno 4

11.04.2024.

12:30

Slavni glumac posle 11 godina saznao svoje pravo ime

Zvezda hit serije "Igra prestola", Kit Harington, koji je tokom lečenja od alkoholizma saznao da boluje od jednog poremećaja, stekao je milione fanova širom sveta. Ipak, samo oni najvatreniji znaju da mu Kit nije pravo ime.

Izvor: B92.net

Slavni glumac posle 11 godina saznao svoje pravo ime
Profimedia

Podeli:

Čak nisam glumac to nije znao do svoje 11 godine kada je morao da popuni obrazac u školi, te je slučajno saznao kako se zapravo zove: "Napisao sam Kit Harington jer su me tako roditelji zvali od prvog dana, a onda mi je jedan tip prišao i rekao: 'Ne, zoveš se Kristofer'. Bio sam u šoku", rekao je, pa dodao:

"Nisam imao pojma! Pretpostavljam da su mislili da želim da budem Kit, ali Kristofer je bila neka tradicija. Ime mog brata je Džek, ali njegovo pravo ime je Džon. Kit je zapravo skraćenica od Kristofer, ali se ne koristi baš često. Moje srednje ime je Kejstbi".

Glumac i njegova supruga Rouz Lesli su pre skoro godinu dana dobili drugo dete, a osim toga što je poznato da su posle sina dobili ćerku, ne zna se ništa više. Glumački par ne želi da otkriva detalje iz njihovog doma, pa čak ni imena naslednika.

Inače, glumci su se upoznali na snimanju serije "Igre prestola", gde su takođe tumačili ljubavni par.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Podeli: