Aktuelno 3

09.04.2024.

9:58

Miljenik žena se zbog ovoga nalazi na crnoj listi Holivuda

Kevin Sorbo se ne može pohvaliti trenutnim statusom u Holivudu, ali je devedesetih bio miljenik žena.

Izvor: b92/klix

Miljenik žena se zbog ovoga nalazi na crnoj listi Holivuda
Profimedia

Podeli:

Glumca smo upoznali kao snažnog Herkula u seriji "Herkul: legendarna putovanja", ali ga odavno nema u popularnim ostvarenjima.

Naime, on tvrdi da su ga u Holivudu stavili na crnu listu upravo zbog njegovih stavova, od kojih on ne odustaje. Glumac je glasan po pitanju političkih stavova u kojima otvoreno podržava Donalda Trampa, gradnju zida na granici s Meksikom te zabranu abortusa.

Glumac dane provodi tako što  iznosi svoje političke stavove  na društvenim mrežama.

"Stranka koja podržava abortus pre života, imigrante pre svojih građana i izbeglice pre svojih ratnih heroja će mi držati pridiku o moralu. Ne bih se složio", stoji u jednoj od njegovih objava na društvenim mrežama.

Mnogi su tek saznali za njegove stavove 2014. godine kada je glumio u filmu "God's Not Dead" koji se bavi pitanjem religije te u kojem glumi profesora filozofije koji je ujedno i ateista te tera svoje studente da potpišu izjavu da je Bog mrtav.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: