Aktuelno

08.04.2024.

11:03

150 izvođača, 70 programskih sadržaja, prvi put 4 dvorane i noćni razgovori: Uskoro počinju Dani komunikacija

DK2024 u Rovinju će od četvrtka okupiti komunikacijsku industriju i ponuditi im nezaboravno trodnevno iskustvo uz mnoštvo programskih sadržaja koji će se protezati od dana do noći i tamo neće stati jer se program nastavlja prvi put u novom ponoćnom segmentu.

Izvor: B92

150 izvođača, 70 programskih sadržaja, prvi put 4 dvorane i noćni razgovori: Uskoro počinju Dani komunikacija
Promo

Podeli:

Dani komunikacija, iščekivani festival kreativnosti, komunikacija i tržišnog oglašavanja, samo što nije počeo, a organizatori su najavili bogatiji program nego ikada. Nove dvorane, novi predavači i novi formati – sve to možete pronaći u rovinjskom dizajn hotelu Lone od 11. do 14. aprila. U festivalskom programu opet se očekuju svetski stručnjaci na glavnoj pozornici, domaći komunikatori u opuštenom okruženju, produktivni razgovori te razmene inovativnih ideja i novih znanja.

VIŠE OD 150 IZVOĐAČA I 70 PROGRAMSKIH SADRŽAJA U 4 DVORANE

Učesnike na festivalu, uz više od 150 izvođača, očekuje 70 programskih segmenata na svim festivalskim lokacijama, a digitalne teme, kreativnost u regiji, haloucinogeni AI, važne institucije, uspesi, neuspesi i kreativnost, od lokalnog do globalnog i komunikatorska perspektiva samo su neke od tema kojima će se ovom prilikom baviti komunikatori. Dani komunikacija poznati su po tome da izlaze izvan svih okvira: učesnike ove godine očekuju četiri dvorane – svima dobro poznati 360° stage dvorane AAA koji će ugostiti niz vodećih svetskih imena struke, dvoranu BEE rezervisanu za najaktualnije teme, DK LLLounge, koji učesnicima i panelistima dopušta sjajnu interakciju u opuštenoj atmosferi i nova dvorana ŠŠŠumica powered by Addiko bank.

Promo

MIC DROP

Važan deo ovog nezaboravnog iskustva i odlične produkcije čine i iskusni voditelji središnje festivalske pozornice – od najavljivanja zvezda glavnog programa do objave zvezda strukovnih takmičenja koje svoju nagradu za najbolja marketinška ostvarenja dobijaju pod reflektorima glavne dvorane Hall AAA. Antonija Mandić već je dobro poznato lice dnevnog programa, neizostavna Ida Prester ove će ove godine voditi dodelu nagrada IdejaX, Young Lions, Effie Croatia i MIXX Awards, a prvo će veče duo priznanja na dodeli nagrada BalCannes za najbolje regionalne projekte podeliti Galeb Nikačević Hasci-JareLela Laković.

PONOĆNI RAZGOVORI I VRHUNSKI BEATOVI

Kada dnevni program završi, zabava ne prestaje jer je vreme za priznanja najboljima u domaćoj i regionalnoj industriji! A nakon dodela nagrada nikako nije vreme za spavanje jer – the show must go on. O čemu će se razgovarati u glavnoj dvorani – i to nakon ponoći? Samo o krucijalnim temama, na tipično-netipične načine svojstvene DK zajednici. Na pozornicu će u najnovijem DK formatu Midnight Muttering: Too Late Insights izaći Oobah Butler i Micaela Mantegna, dok će za pitanja bez dlake na jeziku biti zadužen Galeb Nikačević Hasci-Jare, u tami i opuštenoj atmosferi, uz vibracije dobre glazbe koja dopire iz kluba.

Plan je učesnika večeri provesti i plešući: u četvrtak će učesnici adrenalin nakon zasluženih strukovnih priznanja moći potrošiti u klubu Lone, gde će ih DJ Bizzo powered by INA provesti kroz muzičke decenije; u petak su za zabavu zaduženi DJ Felver, DJ Rea i DJ Leggiero powered by Antique, a festival će u trijumfalnom tonu zatvoriti party koji će DJ-irati festivalski headlineri: FUCK ENDINGS. LOVE HAPPY ENDINGS.

Promo

PLES, POKRET I SUNCE

Za dane ispunjene predavanjima i panel-diskusijama učesnici će se moći pripremiti opuštajući se na jogi uz izlazak i zalazak sunca u prekrasnom ambijentu, a od ove godine i na dva sessiona posvećena fizičkoj pripremi za svakodnevne izazove: prvi je session posvećen vežbama disanja i opuštanja, dok je drugi kreiran posebno za duge kancelarijske dane. A uz meditativne aktivnosti, potreban je i malo dinamičniji kardio: prvi put učesnici će, nakon dnevnih predavanja, uživati na afterpartyjima – i to ni više ni manje nego na osunčanoj plaži uz muziku i Schweppes.

Vremena je još malo – svi kreativci, marketingaši, digitalci, mediji i drugi komunikatori koji se i ove godine žele naći u društvu domaćih i svetskih tržišnih lidera informacije o učestvovanju mogu pronaći na www.danikomunikacija.com.

Podeli:

Možda vas zanima

Podeli: