Aktuelno 4

08.04.2024.

10:43

Preminuo poznati roker

Frontmen i dugogodišnji član rok grupe Fire House Si Džej Sner preminuo je u 64. godini.

Izvor: B92.net

Preminuo poznati roker
Profimedia

Podeli:

O smrti su izvestili članovi benda, navodeći da je preminuo iznenada.

"Danas je tužan dan za rokenrol. Sa velikom tugom stavljamo do znanja svetu da smo izgubili našeg brata: Si Džej Snera, rokenrol ratnika, glavnog pevača i člana osnivača Firehouse-a. Si Džej Sner je neočekivano preminuo kod kuće u petak uveče, 5. aprila 2024. Bio je mlad, 64 godine", naveli su iz benda, preneo je Rolligstone.

Uzrok smrti nije naveden, ali se navodi da je preminuo šest meseci nakon što je otkrio da će biti podvrgnut operaciji abdomena. Bend je u početku odložio svoje nastupe, a potom je angažovao drugog pevača dok se Sner ne oporavi. Očekivali su da će se vratiti na scenu.

Pre samo nedelju dana, Sner je nagovestio da će se uskoro vratiti na scenu. "Osećam se jačim svakim danom! Vratiću se na scenu sa FireHouse-om pre nego što primetite. Zdravlje je na prvom mestu, tako da želim potpuno da se oporavim pre povratka", objavio je on na društvenim mrežama.

Grupa FireHouse je osnovana 1984. godine, a Sner se pridružio bendu kao pevač 1987. godine.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: