Aktuelno 1

07.04.2024.

21:50

Zvezda Netfliksove serije zahtevala manje seksa

Nikola Kaulan, zvezda Netfliksove hit-serije Bridžerton, progovorila je o neobičnoj klauzuli koja se nalazi u njenom ugovoru za treću sezonu popularne serije, piše The Hollywood Reporter.

Izvor: Index.hr

Zvezda Netfliksove serije zahtevala manje seksa
Profimedia

Podeli:

Glumica je zbog svojih roditelja insistirala na tome da joj Netfliks dostavi alternativnu verziju treće sezone serije, koja će imati manje golotinje i eksplicitnih scena.

"To doslovno piše u mom ugovoru. Ljudi misle da se šalim kada to kažem", izjavila je Kaulan.

"Odrasla sam kao irska katolkinja. Ne ponašamo se inače tako", kaže glumica.

Kaulan i njen kolega Luk Njuton, koji glumi Kolina Bridžertona, muškarca u kojeg je zaljubljena Penelopa (koju glumi Kaulan), biće u fokusu nadolazeće sezone.

Budući da je svaka sezona serije sadržala eksplicitne scene, glumica je htela da poštedi svoje roditelje takvih prizora.

Tokom intervjua prisetila kako je njena majka reagovala kad je prvi put gledala Netfliksov hit.

"Kad je prvi put gledala Bridžerton, nije znala da će serija imati toliko vrućih scena. U prva dva minuta prve epizode vidite zadnjicu, zgodnu zadnjicu Džonatana Bejlija. Mama me upitala: "Šta je ovo?" Ali sada misli da je serija fantastična i jako smešna", kaže glumica.

Treća sezona serije biće podeljena u dva dela. Prvi deo izlazi 16. maja, a drugi 13. juna.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: