Aktuelno 2

07.04.2024.

10:04

Slavni glumac objavom zabrinuo fanove: "Šta se dešava, da li si dobro?" FOTO

Glumac Hju Džekman zabrinuo je fanove novim fotografijama na svojim društvenim mrežama.

Izvor: B92.net

Slavni glumac objavom zabrinuo fanove: "Šta se dešava, da li si dobro?" FOTO
Profimedia

Podeli:

On je na svom Instagram profilu podelio dve svoje fotografije i snimak poda od jedne sekunde, a mnogi se pitaju šta mu je.

Na jednoj fotografiji, Hju je zatvorio oči i napisao: "Još!", a mnogi fanovi su izrazili zabrinutost u komentarima. "Zdravo, jesi li dobro?", "Drago mi je da te vidim srećnog, ali ne znam zašto, iako se smeješ, vidim da su ti oči tužne!", "Jesi li dobro? Možda treba da razgovaraš sa nekim od svojih pravih prijatelja", samo su neki od komentara.

Inače, glumac se pre nekoliko meseci razveo od supruge Debore Li-Fernes, sa kojom je bio u braku 27 godina.

"Problemi među njima traju već neko vreme, počevši čak i pre nego što se Hju vratio na Brodvej u februaru 2022. godine, gde je glumio u predstavi The Music Man. Deb nije često dolazila na probe i čak je odlagala tokom nekih od njih", rekao je izvor i dodao da su u poslednje vreme bili samo cimeri koji žive zajedno.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: