Aktuelno 0

29.02.2024.

21:49

Dženifer Lopez u dokumentarcu priznaje: "Bila sam zlostavljana u vezama" VIDEO

U svom novom dokumentarcu koji nosi naziv "The Greatest Love Story Never Told", Dženifer Lopez otkrila je dosad nepoznate datelje o sebi.

Izvor: B92.net

Dženifer Lopez u dokumentarcu priznaje: "Bila sam zlostavljana u vezama" VIDEO
DFree/Shutterstock

Podeli:

Ona je, između ostalog, progovorila o progovori o odnosu sa svojim roditeljima, koji prema njenim rečima, nikada nisu bili idealni.

"Kada sam odrastala, uvek sam tražila nekoga ko će me učiniti voljenom. Bila sam srednje dete, ne najmlađe, ne prvo... malo se izgubiš između svega", kazala je Džej Lo, pa dodala:

"Tata je bio odsutan jer je uvek radio noću, a onda bi po ceo dan spavao i nisam se osećala kao da imam dovoljnu komunikaciju sa njim. Moja je mama bila narcisoidna, volela je da bude u centru pažnje i volela je da se zabavlja", pojasnila je.

Dženifer tvrdi da je sa majkom imala nesuglasice zbog kojih su se udaljile, a koje su bile rezultat njene odluke da ostavi studije i posveti se muzici.

"Htela sam da se oprobam u plesu i to je zahtevalo puno radno vreme... Počela sam da spavam na kauču u plesnom studiju. Bila sam beskućnica, ali sam joj rekla: ‘Ovo je ono što moram da učinim‘", prisetila se Lopezova i dodala da joj je majka usadila vrednosti nezavisnosti i samostalnosti.


Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: