Aktuelno 3

04.04.2024.

11:19

Zvezda Netfliksa SMS-om poručila mužu da se razvode: Vredne stvari počele da mu nestaju iz kuće

Uskoro bivši suprug Čelzi Lazkani, zvezde Netfliksovog hita "Selling Sunset", otkrio je da je za razvod saznao putem SMS-a.

Izvor: Jutarnji.hr

Zvezda Netfliksa SMS-om poručila mužu da se razvode: Vredne stvari počele da mu nestaju iz kuće
Profimedia

Podeli:

Džef je odgovorio na zahtev za razvod svoje 31-godišnje supruge, a njegov je advokat je istakao da ga i on želi, navodeći nepomirljive razlike kao razlog razlaza para, prenosi People.

U pisanoj izjavi Džef, koji je direktor Icon Media Directa, optužio je rijaliti zvezdu da je bila "fizički agresivna" i utvrdio je da se to dogodilo pre i nakon što je podnela zahtev za razvod, koji je usledio nakon sedam godina braka.

Takođe je naveo da ga je britansko-nigerijska agentkinja za nekretnine "agresivno udarila po licu", pritom mu slomivši naočare, te da mu je prouzrokovala malu posekotinu na bočnoj strani lica.

Suprug takođe smatra da zbog dobrobiti njihove dece, trogodišnje Melije i petogodišnjeg Madoksa, njih dvoje ne bi trebalo da žive zajedno u njihovoj kući s pet spavaćih soba na Manhattan Beachu, za koju Džef navodi da je on primarni vlasnik.

Dodao je i da je Čelzi, koja nije navedena kao suvlasnica "stavila pametnu bravu na njihovu spavaću sobu‘ te nadzire njegov pristup imanju i snima ga na luksuznom imanju. Par je spornu kuću kupio za 2,9 miliona dolara 2018. godine, a Džef sada traži "ekskluzivno korišćenje i posedovanje" spomenute nekretnine.

Lazkani takođe navodi da ga bivša supruga "provocira" i "snima u pokušaju da uhvati neku njegovu preteranu reakciju".

Smatra da je njeno ponašanje sumnjivo te je ustanovio da su brojne njegove "lične stvari" nestale ili su odnesene iz njihove kuće nakon što je podnela zahtev za razvod.

Među nestalim predmetima su i šal koji je dobio od pokojne majke, očeva kapa te rezervni ključ njegovog automobila.

Takođe navodi da je Čelzi priznala da je premestila njegov Rolex nakon što ju je pitao gde mu je sat, a dodao je i da se "šunjala imanjem i pokušavala da uđe u njegovu sobu kada je mislila da on nije kod kuće".

Sve je to poprilično naljutilo Lazkanija, koji je svojoj uskoro bivšoj supruzi rekao da ima 48 sati da pokupi svoje stvari s imanja te joj ne dopušta da se zadrži u kući duže od dva sata. Zatražio je i da pritom bude prisutna "neutralna strana" koja će im pomoći oko podele stvari oko kojih se možda ne slažu.

Džef je takođe izjavio da je bio "zapanjen" nakon što je saznao da je Čelzi podnela zahtev za razvod putem SMS poruke koju mu je poslao portal TMZ, a kad joj je poslao SMS, nije mu odgovorila.

Rekao je da je istog dana njen brat počeo da spava u kući na Menhetn Beachu, a da o tome Džef nije bio obavešten, te tvrdi da je poslednji put spavao u kući na dan kad je saznao za razvod.

Otkrio je i da on i Chelsea nisu spavali zajedno u istoj spavaćoj sobi još otkako su dobili sina, a razlog su bile "neugodnosti nakon trudnoće i raspored spavanja". On he žele da se vrati u sobu, ali je Čelzi to "odbila jer se navikla da ima spostveni prostor za spavanje".

U pravnim dokumentima, do kojih je došao TMZ, Čelzi je kao službeni razlog njihovog razlaza navela "nepomirljive razlike".

S Lazkanijem traži "zajedničko fizičko i pravno starateljstvo" nad njihovo dvoje dece.

Osim toga, traži supružničku podršku, ali nije ukinula mogućnost da i on zatraži alimentaciju.

Podsetimo, bivši par upoznao se na Tinderu 2015.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: