Aktuelno 1

04.04.2024.

8:14

Springstin napravio presedan na koncertu VIDEO

Pevač Brus Springstin potpisao je opravdanje za odsustvo iz škole za svog mladog obožavaoca, a ovaj čin izazvao je oduševljenje na mrežama.

Izvor: B92

Springstin napravio presedan na koncertu VIDEO
EPA-EFE/LISELOTTE SABROE DENMARK OUT

Podeli:

Američki pevač Brus Springstin potpisao je opravdanje za odsustvo iz škole za svog mladog obožavaoca koji je izostao iz škole da bi prisustvovao njegovom koncertu u San Francisku.

Naime, pevač je tokom koncerta u San Francisku primetio da njegov mladi obožavalac u prvom redu drži transparent na kojem je pisalo da je pobegao iz škole i da mu je potrebno da mu potpiše opravdanje za izostanak, što je pevač i ulinio.

Springstin je potpisao opravdanje ali se ne zna da li je škola to prihvatila.

@consequence Bruce Springsteen signed an absentee note for a young fan so they could attend his show in San Francisco. Video credit: Karen Pitcher Scovell #brucespringsteen #springsteen ♬ original sound - consequence

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

21 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: