Aktuelno 9

02.04.2024.

21:19

Da li je reakcija Novosađanke na lopova bila najpametnija? VIDEO

Gotovo filmska situacija dogodila se u Novom Sadu kada je jedna devojka uhvatila lopova u momentu dok pokušava da joj ukrade auto.

Izvor: B92

Da li je reakcija Novosađanke na lopova bila najpametnija? VIDEO
Daniel Jedzura/Shutterstock

Podeli:

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama pojavio se video koji je izazvao brojne reakcije. Naime, Novosađanka Marija Đurić postala je poznata javnosti kada je na delu uhvatila mladića koji je pokušao da joj ukrade automobil.

"Ono što se desilo tog dana jeste da sam ja kao i svaki dan ustala, krenula na posao, prilazim svom automobilu i vidim mladića koji sedi u mom autu. Otuda i proizilazi ona reakcija, koja vidim da je zabavila mnoge, i mnogima je simpatična jer je nesvakidašnja."

Iako su mnogi rekli da je Marija poprilično smirenja u ovoj situaciji, ona tvrdi drugačije.

"Naprotiv. Prijatelji su prepoznali da sam se ja jako iznervirala u toj situaciji, samo je to više bilo neko stanje šokaali se to nije možda osetilo ili primetilo u mom glasu i mom ponašanju. Ja sam tek kasnije shvatila šta se zapravo desilo", kaže Marija.

Izvor: Prva

Iako bi mnogi ovakav njen potez mnogi okarakterisali kao hrabar i odvažan, pedagod i psihoterapeut, Jugoslava Zajić, govori o tome kako je najpametnije reagovati u ovakvim situacijama.

U nastavku poslušajte šta je rekla.

Izvor: Prva

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: