Aktuelno 2

02.04.2024.

17:14

Holivudski glumac saznao da će oboleti od teške bolesti

Glumac Kris Hemsvort je saznao da je "između osam i 10 puta" veća verovatnoća da će razviti Alchajmerovu bolest nego opšta populacija.

Izvor: B92.net

Holivudski glumac saznao da će oboleti od teške bolesti
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Podeli:

Prema časopisu "Woman's Day", otkriće ga je inspirisalo da napiše memoare.

"Njegov najveći strah bio je za njegovu porodicu i saznanje da će doći dan kada će njegova deca morati da se brinu o njemu. To mu je dalo mnogo dublji uvid u život", rekao je jedan prijatelj o publikaciji, piše Daily Mail.

"Kris je počeo da beleži ideje za svoju knjigu nakon svog 40. rođendana prošlog avgusta, ali stvari nisu postale ozbiljne sve do prošle nedelje, kada je angažovao jednog od najboljih književnih agenata u Los Anđelesu", rekao je izvor.

Navodno, Hemsvort, koji ima 40 godina, potpisao je ugovor sa Metom Martinom iz Creative Arts Agency, koji ima reputaciju za kupovinu i prodaju scenarija.

"On ne želi da ovo budu još jedni dosadani memoari poznate ličnosti, niti ima planove da otkriva tajne poznatih, ali želi da govori o svojoj ulozi kao savremenog oca i o očuvanju zdravlja", otkriv njegov prijatelj.

Australijski glumac nema nameru da uskoro ode u penziju, ali usporava tempo.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Svet

Jako nevreme napravilo haos

Austrijsku pokrajinu Tirol zahvatilo je jako nevreme, dan nakon što je u Štajerskoj evakuisano oko 50 ljudi zbog polava koje su izazvale obilne padavine.

10:10

10.6.2024.

1 d

Podeli: