Aktuelno 1

02.04.2024.

21:55

Holivudska glumica objavila emotivne porodične fotografije nakon smrti oca FOTO

Glumica Dženifer Garner je podelila tužne vesti sa svojim pratiocima.

Izvor: B92

Holivudska glumica objavila emotivne porodične fotografije nakon smrti oca FOTO
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Podeli:

Otac Dženifer Garner, Vilijam Džon, preminuo je proteklog vikenda.

Glumica se od njega oprostila i na društvenim mrežama, objavila je niz zajedničkih fotografija i ostavila emotivan opis.

"Moj tata je preminuo mirno u subotu popodne.Bili smo s njim, pevali smo Amazing Grace dok nas je napuštao (jesmo li ga preneli preko ili uplašili - dobro pitanje). Iako smrt 85-godišnjeg muškarca koji je živeo zdravim, divnim životom nije tragedija, tuga je neizbežna. Zahvalni smo na tatinom nežnom ponašanju i snazi. Zbog toga što nas je zadirkivao vragolastim osmehom i zbog načina na koji je izmislio ulogu uvek strpljivog tate devojci. Zahvalni smo na njegovoj radnoj etici, vođstvu i veri", napisala je ona.

Inače, Dženifer je odgajana u jako konzervativnoj porodici, njen otac je bio hemičar, a majka domaćica. Pored nje, imaju još dve ćerke, a pozanto je da kao tinejdžerke nisu smele da se šminkaju, lakiraju nokte ili imaju probušene uši.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: