Aktuelno 26

01.04.2024.

19:57

Jedna od najseksepilnijih glumica današnjice: "Jedva čekam da upotrebim seks kao oružje"

Sindi Svini kaže da je uzbuđena što će preuzeti ulogu koja je proslavila filmsku ikonu Džejn Fondu.

Izvor: B92.net

Jedna od najseksepilnijih glumica današnjice: "Jedva čekam da upotrebim seks kao oružje"
Profimedia

Podeli:

Čak ni u liku popularne promiskuitetne Kase Hauard u tinejdžerskoj drami "Euforija", Sidni Svini nisu bile strane eksplicitne scene. A sada je glumica nominovana za Emi otkrila da jedva čeka da koristi "seks kao oružje" u svojoj novoj ulozi. Reč je o Barbareli, u istoimenom filmu, liku koji je prvobitno igrala legendarna Džejn Fonda.

Čuvena glumica Džejn Fonda otelotvorila je legendarnu Barbarelu, koja nakon putovanja kroz svemir mora da sleti na planetu Lition. Ona je, moglo bi se reći, ženski Džejms Bond koji pobeđuje zle robote i čudovišta, ali i nagrađuje zgodne muškarce koji joj pomažu u njenim avanturama. I s kim god da se bori, sa zlom kraljicom ili crnim čuvarima, Barbarela uvek izgubi deo svog uskog svemirskog odela...

Sidni Svini kaže da je uzbuđena što će preuzeti ulogu koju je proslavila filmska ikona, koja se skinula gola u početnoj sceni originalnog filma iz 1968. godine.

"Barbarela je tako zabavan lik za istraživanje. Ona prihvata svoju ženstvenost i seksualnost i ja to volim. Ona koristi seks kao oružje i mislim da je to zanimljiv put u svet naučne fantastike", rekla je 26-godišnja Amerikanka koja je osvojila svet svojom lepotom i talentom.

Podeli:

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: