Promo

15.04.2024.

12:39

Nova Lenor Fragrance Therapy kolekcija prati vas tokom čitavog dana

Miris poseduje moć da promeni naše raspoloženje i može u velikoj meri doprineti da se osećamo bolje i vedrije.

Izvor: B92

Nova Lenor Fragrance Therapy kolekcija prati vas tokom čitavog dana
Promo

Podeli:

U cilju podizanja našeg raspoloženja, Lenor je patentirao novu Fragrance Therapy kolekciju koja donosi erupciju mirisa koje poznajemo i volimo. Nova senzacionalna kolekcija Lenorovih pojačanih parfema oplemeniće vašu garderobu plejadom različitih mirisnih nota koje ostavljaju besprekoran trag čistoće i svežine.

Ova kolekcija nudi “svežinu blagostanja”, osmišljenu sa idejom da inspiriše određeno rasploženje ili osećanje koje želimo da doživimo prilikom svakog pranja kroz Lenorove očaravajuće mirise, pomoću pažljivo kreiranih parfema sa primesom eteričnih ulja koja bude i stimulišu čula. Mirisi se oslobađaju tokom čitavog dana kako bi se postigao jači intenzitet poznatih i omiljenih mirisnih nota. Nova tehnologija donosi mirisne kapsule koje se postepeno razlažu umesto da odjednom oslobode miris, čime se obezbeđuje kontinuirana, dugotrajna svežina.

Lenorova formula koja obezbeđuje mekoću veša na biljnoj bazi* sačinjena je od kombinacije brižljivo i odgovorno odabranih prirodnih ulja. Nova formula unapređena je sa ciljem da pruži viši intenzitet mirisnih nota uz manje hemije. Inovativna tehnologija svežine sadrži samo neophodne sastojke i usavršena je tako da oplemeni vaš veš svežinom, kako bi vaša odeća i posteljina mirisali sveže čak i nakon brzog pranja u hladnoj vodi.

*85% sastojaka koji doprinose mekoći veša opranog Lenorom su na biljnoj bazi i predstavljaju mali deo formule.

Podeli:

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

18 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

20 h

Podeli: