Prevencija 2

18.04.2024.

19:28

Uz pomoć jednog gutljaja ovog napitka zaboravićete na opstipaciju i loše varenje

Najbolje sredstvo prevencije za zdravu jetru je njeno svakodnevno čišćenje.

Izvor: blicžena.rs

Uz pomoć jednog gutljaja ovog napitka zaboravićete na opstipaciju i loše varenje
CHRV PHOTO/Shutterstock

Podeli:

Svako jutro na prazan stomak popijte kašiku maslinovog ulja pomešanog sa kašikom limunovog soka. Nakon toga možete uživati u doručku.

Ovaj napitak možete pripremati vrlo lagano, jer su oba sastojka uobičajena svakodnevna hrana. Posle prvog meseca osetićete promene. Vaš izgled će se poboljšati, tamni krugovi ispod očiju će nestati, ten će postati svežiji, a izgled će se podmladiti.

Creva će raditi kao sat, zaboravićete na zatvor i probleme sa varenjem. Osećaćete se zdravo sa mnogo više energije. Maslinovo ulje, kao nijedan drugi proizvod, pomaže u otvaranju kanala jetre i žučne kese. Žuč je aktivna u procesu varenja i ubrzava rad vaših creva.

Limun i ima isti efekat na varenje. Korisna svojstva limuna su svima dobro poznata. Prvo, limun je odličan izvor vitamina C. Drugo, efikasno čisti krvne sudove od naslaga holesterola i doprinosi čišćenju jetre.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: