Edukacijom protiv srčanih bolesti

Više od dve hiljade srčanih bolesnika edukovano je od 2010. godine na prvom srpskom Odeljenju za edukaciju pacijenata Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine, saopštio je danas taj institut.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. laura
  Jedi SAMO sveze voce i povrce i pij sokove od svezeg voca i povrca, vodu destiliraj ako imas para za taj aparat, i to je to. Ni malo secera, masti i bilo kakve termicki obradjene hrane. SAMO ovo sto sam naveo uz po malo orasastih plodova i za godinu dana angine pektoris vise nema. Garantujem ti. Naravno ni jedan lek ne stavljaj u usta.
  (seafwa, 12. avgust 2012 01:37)

  # Link komentara

 2. imam52 godine. od srednje skole imam istu kilazu 62kg na 172 cm visine. ne pusim. vrlo sam aktivna, doduse bila: planinarila, pesacila, plivala, zdrava ishrana, pritisak normalan ali pre 10 god sok:-angina pectoris! sve je vise osecam, umaram se brzo, tako da fizcke aktivnosti minimalne i zbog toga se nerviram - ne volim da budem " kilava"!! ko meni moze da pomogne???
   (laura, 10. avgust 2012 23:40)

  # Link komentara

 3. Kada ce muskarci stariji od 40 godina koji imaju stomacinu, puse i piju previse nauciti da tako vise ne mogu da nastave osim ako ne zele da zavrse sa srckom
  (Sneza, 10. avgust 2012 22:29)

  # Link komentara