Problemi sa stomakom

Ja sam Marko, imam 26 godina. Imam problem sa stomakom - teško varenje, kiselina, često podrigivanje i nadutost stomaka. Česti grčevi koje je pratila temperatura. Na dve, tri nedelje mi se to javljalo poslednjih par meseci, a ti bolovi traju tri dana. Uradio sam test na heliko bakteriju koji je bio loš. Pio sam pantoprazol sodijum 40mg ujutru, amoksicilin dva puta dnevno po 1g i orvigal 400mg dva puta dnevno i tako sedam dana. Od toga je prošlo nedelju dana i opet osećam da mi teško vari želudac, ne kao pre, sad mi je malo lakše i nemam stolicu po tri, četiri dana. A za heliko bakteriju su mi rekli da kontrolu uradim mesec dana posle terapije. Da li je to tačno? Ako biste mogli neki režim ishrane da mi preporučite? Imam 85 kg, visok 190cm. Imam problem sa stomakom jer mi je previše, da kažem, ispao.

Pošaljite komentar
 1. Poštovani,
  već duže vreme imam problema sa stomak, konkretno sa stolicom koja je česta (i po 5x na dan) i grčevima. A u poslednje 2 nedelje, stomak mi je konstantno nadut i javljaju se povremeni bolovi. Pretpostavila sam da je sindrom nervoznih creva, pošto sam i pod čestim stresom, ali bih htela da čujem mišljenje lekara.
  Hvala unapred.
  (Kristina Živković, 17. jul 2015 00:49)

  # Link komentara

 2. boli me stomak i ne mogu da imam stolicu već 3 dana, a stomak mi je previše ispao. Šta da radim? Pomozite molim vas.
  (tijana lukovic, 15. avgust 2014 01:01)

  # Link komentara

 3. I ja sam imao taj problem ali sam ga resio cajem od Lanenog semena + sok od Brusnice koji ispire Helikobakter-pylori bakteriju.Jesti samo laganu hranu,pirinac,krompir,salate i ribu....pozeljno je izvrsiti i Hidro kolon terapiju.Antibiotici su mi samo pogorsali stanje
  (Ljubomir, 22. jun 2012 01:17)

  # Link komentara