Trnjenje u palcu na nozi

Već dva dana mi trne palac na levoj nozi i imam proširene vene. Da li je razlog te utrnutosti loša cirkulacija?

Pošaljite komentar
 1. Dobrol vece. Muz je udario palac na nozi od prag.Bas jako je udario. Prst je otekao i pomodreo...sad je manje oteceno ali ga boli i pocela je noga da trni.Je li slomljen ili?🤔
  (Jovana, 15. mart 2021 21:26)

  # Link komentara

 2. Meni trni prst palac na obje noge- vise na desnoj. Imam boove u ledjima. U prvoj trudnoci sam imala isijas koji je silazio u desnu nogu.Skracivala mi se noga za 2 cm pa sam isla kod kiroprakticara-nista vise. Imam 22 godine. A sada imam bolove i u donjem kraju kicmenog stuba.
  (anonimna, 7. januar 2016 21:05)

  # Link komentara

 3. Imam vač duźi period isti problem. Poćelo je op palca noge. Dati su mi tada lekovi za gljivično oboljenje noktiju, koji su mi izgubili ćulo ukusa i mirisa. Prekinula sam radi toga s'njima. Otklanjanje hiruškim putem stranice nokta je bilo 3 puta. Urastanje u meso kako su doktori ustanovili. Meni se javlja i dalje isti problem.Stim što me sada stopalo boli, širi se bol na petu pa i na celu nogu duž kičme. Osećam bol i u prstima u šaci, bol i trnjenje. Mali prst na nozi kao da se koći i predzadnji.Radili su mi i uloške koje su pogodne za moja stopala, al meni se čini da nisu od neka pomoći.Dobavila sam i čarape za vene jel imam i kapilare i vene. Radila sam naporno zadnjih 2 god. Tako reći pez prekida. Sada malo više odmaram. Ortoped mi je rekao da radim neke vežbe, ništa drugo. Molim vas objasnite mi šta da radim. Spremna sam da uradim bilo šta samo da ovo prodje. Umalo da zaboravim živim u inostranstvu i imam 44 god. Pozdrav i unapred hvala.
  (Azra Isanović, 14. jun 2014 11:50)

  # Link komentara