Svrab analnog otvora

Već duži vremenski period (4 godine otprilike), imam određene, ne znam da li da to nazovem probleme, sa analnim otvorom. Nije ništa strašno, ali baš iritira... Javlja se svrab i peckanje, i to konstantno, da uveliko iritira... Takođe Ponekad (istina vrlo, vrlo rijetko) ostane mali trag krvi... Da ja ne vodim, ali baš bukvalno, redovno higijenu, u čemu sam temeljan, zapitao bih se... Ovako ne znam... Mislio sam da su hemoroidi, ali sam se malo raspitao i ne bih rekao da jesu... Znam, vjerovatno nemate dovoljno podataka da bi odgovorili nešto konkretno, ali bio bih zahvalan za neku rečenicu...

Pošaljite komentar
 1. Imam problem sa hemoroidima da li smem anestezin da nanesem malo dublje u čmaru,pošto imam i spoljašnje i unutrašnje?.
  (Ivan, 23. februar 2016 00:41)

  # Link komentara

 2. Govori zato što zna da se mnogi neće odlučiti da odu kod doktora, a svakako bi trebali otići zbog tog problema radi navedenih razloga u članku.

  Inače imam isti problem, pokušat ću ovo što sa zdravijim hranjenjem.. nadam se da će biti bolje :/
  (neko, 15. decembar 2014 01:46)

  # Link komentara

 3. Isti problem sam imao duže vreme. Problem sam rešio tako što sam počeo zdravije da se hranim. Izbacio sam čajne kobasice, salame, viršle, počeo da jedem kuvanu hranu više i problemi su nestali.
  (jablan, 25. jun 2012 09:24)

  # Link komentara

 4. Samo me zanima zasto postoje ovi forumi,ili vec gde neko moze da postavi pitanje,kad na svako pitanje vi odgovarate"Potrebno je da se obratite lekaru...itd..." pa sta ste vi? Zasto ovi forumi postoje,da se ispovedimo pa da nam bude lakse???
  (Jovan, 13. decembar 2011 00:07)

  # Link komentara