1. Gledam cesto emisije o 2. sv ratu i u onim dokumentarcima o logorasima iz konc logora ne vidjeh ni jednog debelog covjeka usled hormonskog poremecaja, sve kost i koza. Inace i sam sam debeo, sve je to posledica prevelikog krkanja. Ja derem meso cini mi se svaki obrok, nasi stari su jeli meso samo u posebnim prilikama. Resenje je samo da se probusi kasika a i to sto pojedes da bude zdravo i raznovrsno, sve ostalo je izmotavanje.
  (Munja)
  Dragi Munjo, nije problem meso, već ugljeni hidrati u kombinaciji sa mesom. Ja sam na low carb ishrani već godinu dana, konačno sam uspeo da skinem “pištolje” bez ikakvog gladovanja. Izbaci brašna, krompir, pirinač, a meso samo napred :)
  (Tatko, 7. februar 2023 18:39)

  # Link komentara

 2. Zato KIVI dijeta. Sve jedem sem kivija.
  (innbecilo, 7. februar 2023 08:16)

  # Link komentara

 3. kada spomenu tecne kalorije, sta je od alkoholnih pica najmanje kaloricno ?
  (pitam, 7. februar 2023 07:58)

  # Link komentara

 4. SH: potpuno si upravu da su to obični šarlatani. Ali vežbati sa ličnim trenerom uvek daje puno bolje rezultate jer si više motivisan, pravilnije, bolje i redovno vežbaš, ne jer te ta osoba svojim "znanjima" upućuje, nego prosto iz razloga jer ti neko visi nad glavom. Ljudi su takvi. Treba im neko.
  (neda ujka Sam, 6. februar 2023 23:14)

  # Link komentara

 5. Sex bar 2x dnevno, dosta obične vode sa limunom i to je to.
  (Boško, 6. februar 2023 23:02)

  # Link komentara

 6. Glavni razlog nije pomenut. Hormonski poremecaji. Stitna zlezna, insulin...
  (Mikica, 06. februar 2023 18:32)

  Gledam cesto emisije o 2. sv ratu i u onim dokumentarcima o logorasima iz konc logora ne vidjeh ni jednog debelog covjeka usled hormonskog poremecaja, sve kost i koza. Inace i sam sam debeo, sve je to posledica prevelikog krkanja. Ja derem meso cini mi se svaki obrok, nasi stari su jeli meso samo u posebnim prilikama. Resenje je samo da se probusi kasika a i to sto pojedes da bude zdravo i raznovrsno, sve ostalo je izmotavanje.
  (Munja, 6. februar 2023 21:00)

  # Link komentara

 7. Jedem sve što mi dođe do usta,jedino sam poštedio djecu i ženu.
  (S sjekač, 6. februar 2023 20:48)

  # Link komentara

 8. Zaboravite dijete, jedite zdravo, jedite uvek zdravo. To je jedini nacin da smrsate, da ste zdravo, da odrzite kilazu. Svi vi to dobro znate. U sustini vas stvar, samo neko zaradjuje sa tim dijetama.
  (Stoma, 6. februar 2023 19:06)

  # Link komentara

 9. A 99% takvih koji kažu da ne mogu da smršaju i da su probali sve lažu sebe i ostale.

  "Bindžuju" sve u 16 danju i noću.
  (sladoledsmesom, 6. februar 2023 19:05)

  # Link komentara

 10. Neću kad budem umirao da mi bude žao što nisam dovoljno jeo.Hoću sit da umrem.
  (Aleksandar, 6. februar 2023 18:50)

  # Link komentara

 11. meni pomaze triatlon i teretana a volimo da jedemo u porodici najlepse djakonijice jer smo tako u mogucnosti.. posebno leti kad odemo u nasu kucu na hvaru, tamo samo hedonizam, posle stedimo u beogradu kod kuce!!!
  (gogi cvetkovic, 6. februar 2023 18:35)

  # Link komentara

 12. Glavni razlog nije pomenut. Hormonski poremecaji. Stitna zlezna, insulin...
  (Mikica, 6. februar 2023 18:32)

  # Link komentara

 13. Sve u naslovu i podnaslovu je netačno. Dovoljno je preći na keto dijetu i videti rezultate u ekspresnom roku jer je nauka, naročito matematika, neumoljiva. Najbolje od svega je što se osim gubljenja viška kilograma dolazi do enormnog poboljšanja zdravlja. Znaju oni koji su muku mučili sa raznim simptomima.
  (Rade, 6. februar 2023 18:27)

  # Link komentara

 14. Zvanje "licni trener" je nesto na nivou zvanja "politicar". Ne treba nikakvo zvanicno obrazovanje, nikakav dokaz znanja, nikakav ispit, samo volja i "sposobnost" za lupanje svakojakih gluposti bez da se da bilo kakva referenca ili izvor za igovorene reci i savete. Naravno nikakvu odgovornost od osoba koje se identifikuju kao "licni trener" ne ocekujte. Takve osobe cesto vole da koriste tkz fancy izraze kao npr funkcionalni trening, funkcionalna snaga, fleksibilnost itd, izrazi koji super zvuce ali koji zapravo nista ne znace.
  (SH, 6. februar 2023 18:15)

  # Link komentara