1. Osetio nešto,uzeo uput za urologa i snimanje,zakazali za jun2023.

  Ps
  Možeš rak da ne ignorišeš koliko hoćeš i javiš se odmah lekaru, ali ti zato na klinici ako nemaš vezu, zakažu kad je već kasno.
  (Srbija bre,ekonomski tigar, 20. novembar 2022 06:25)

  # Link komentara

 2. Pocetkom godine sam poceo da osecam neki cudan bol u testisima, koji me nije toliko ometao u radu ali mi je unosio veliki nemir. Obavio sam samopregled, nisam uocio nista van uobicajenog, ali sam se ipak posle 20ak dana javio urologu.

  Pregled je malo neprijatan, pogotovo kada idete prvi put, medjutim, iako je na pregledu sve bilo u redu, doktorka je pozdravila moju odluku da dodjem, jer se mnogi iz straha, sramkte ili nekog drugog razloga, ne jave na vreme. Ne ignorisite bol, prevazidjite strah na 10 minuta i obavite pregled. Kod mene je bol poticala iz kicme zbog dugotrajnog stajanja, ali znam nekoliko ljudi koji su operisali karcinom testisa i jedino sto ih je spasilo je pravovremeno javljanje.
  (paterson, 7. novembar 2022 08:51)

  # Link komentara

 3. U prvo vreme mislio da je kvrzica od previse sexa,ali se nisam osecao generalno nesto dobro,otiso kod dr,ustanovili rak testisa,od tad borba,operacija testisa,pa videli nesto u besici pa i laserski besiku sredili,hemioterapiju preziveo jedva,i evo posle 10 god zivim normalno,cekamo sa suprugom blizance,zato bilo kakvu promenu da visite ili osetite brzo kod doktora.
  (no name, 7. novembar 2022 06:52)

  # Link komentara

 4. Imao, pre 4 godine, javio se tri dana nakon napipane grudvice. Uspešno operisan, bez metastaza, ipak prošao hemio terapiju. Redovne kontrole, i nastavljamo dalje. Život je postao još lepši nakon toga.
  Savet, ne čekajte ako napipate grudvicu, ako imate nelagodu, ako počne da raste.Nekada je bio smrtonosan, danas, veoma uspešno izlečiv.
  I da, nije ni svaka grudvica karcinom, tako da bez straha, pravac urolog.
  (BanovanStrahinjić, 6. novembar 2022 23:59)

  # Link komentara

 5. Kažu i vožnja biciklom izaziva rak testisa, valjda zato ga je Lance Armstrong dobio!
  (Deep Throat, 06. novembar 2022 20:12)

  I koliko još vrhunskih sem njega. Niko. Ne postoji veza, neko lupi pa se posle samo pripoveda.
  (bVb, 6. novembar 2022 22:29)

  # Link komentara

 6. Operisao prije 7-8 dana Ostavili testis ,sad pijem anti biotike,nesto za bolove lijek da spadne otok sa testisa posto je ogroman.
  (mudry, 6. novembar 2022 18:37)

  Kod raka testisa se testis nikada ne ostavlja. Jedino, ako se radi o dobrocudnom tumoru. Ogroman moze biti od nakupljene vode ili samog raka. Odi ti po drugo misljenje za svaki slucaj. Rak moze uvecati testis nekoliko puta u nekoliko dana.
  (hm, 6. novembar 2022 20:27)

  # Link komentara

 7. Kažu i vožnja biciklom izaziva rak testisa, valjda zato ga je Lance Armstrong dobio!
  (Deep Throat, 6. novembar 2022 20:12)

  # Link komentara

 8. Lepe ruke.
  (moram da primetim..., 6. novembar 2022 18:47)

  # Link komentara

 9. Operisao prije 7-8 dana Ostavili testis ,sad pijem anti biotike,nesto za bolove lijek da spadne otok sa testisa posto je ogroman.
  (mudry, 6. novembar 2022 18:37)

  # Link komentara