Ovaj prirodni lek ima neverovatnu moć

Zbog sve češće upotrebe antibiotika, ali i otpornosti koju je većina mikroorganizama stekla na nijh, neophodno je naći rešenje u prirodnim lekovima.

Izvor: B92, nezavisne.com
Pošaljite komentar
 1. Cudo od leka. Secam se kako je otac sa njim, komsiji sredio cir na ruci za nedelju dana. Covek primao injekcije, i bukvalno imao otvorenu ranu malo ispod sake. Namazao mu je rastvor propolisa par puta, i gotovo. Taj rastvor koji mi koristimo za spoljnu ubotrebu, je napravljen u razmeri 1:1. Koliko alkohola, toliko i propolisa. A za oralnu se koristi blaza varijanta. Inace, pre prvog koriscenja obratite paznju, jer je moja sestra alergicna na njega. Pozdrav za sve fanove propolisa :)
   (istina boli, 4. jun 2019 08:42)

  # Link komentara

 2. on je kao antiseptik i prepoznat, jer desavalo se da usred zime u kosnicu gde je toplo ulete misevi, pa i pacovi, i ostali sitniji glodari,... a pcele ih prvo izujedaju i time ubiju a onda preliju propolosem da bi sprecile raspadanje i neugodne mirise koje bi prouzrokovale bakterije a i napravile neku bolest kod pcela. Na prolece oni to nekako izbace iz kosnice.

  Slicna prica je kada vas boli zub. Zalijete ga propolisom. Smanjite time dotok vazduha na mestu gde bakterije su napale desne, zubni zivac,... i time ih neutralisete u vecem delu i ostavite zub da kasnije resite ali sada sa mnogo manjim bolovima zbog smanjenog zubnog pritiska.
   (sad, 4. jun 2019 07:43)

  # Link komentara

 3. A, onda pocnu da ga koriste za sve i poniste mu dejstvo.
  Sve što se uzima na svoju ruku, nije lek.
  Lekovi su opasni i moraju se uzimati pod strogom kontrolom.

  Antibiotici su bili najvažnije oružje koje je čovek ikada otkrio, a zloupotrebom smo došli do toga da skoro više i ne rade.
   (susumiga, 4. jun 2019 03:53)

  # Link komentara

 4. Pomogao mi je kod alergije na polen.Jesti sace sa medom
   (patent, 4. jun 2019 00:52)

  # Link komentara

 5. I ja potvrdjujem..20 kapi ujutru u solji caja ili vode...i decenijama me nije zabolelo nista.
   (biljana, 4. jun 2019 00:15)

  # Link komentara

 6. Lek za sve... Osim mamurluka..
   (Acin vozač na privremenom radu u FSS, 3. jun 2019 22:41)

  # Link komentara

 7. Potvrdjujem.
  Meni uvek pomogne kod upale grla
   (kidAM, 3. jun 2019 22:07)

  # Link komentara