1. Sve zavisi do kog starijuma je došlo. Šta je uzrok depresije. Da li je psihosomatski ili neki nedostatak vitamina i minerala u organizmu. Zavisi i od toga u kakvom je fizičkom stanju već u trenutku depresije. Ako ima snage da se fizički pokrene i radi za početak neke vežbe, bar lagana šetnja napolju to je rešenje i za sindrom nervoznih creva i za depresiju. Lučenje serotonina, dopamina povremeno čokoladom, puno kafe ko nema problema sa želudcem a depresivan je i vera da će biti bolje. Strpljenje.
  (Ivan, 7. februar 2019 23:09)

  # Link komentara

 2. Koky, kao prvo, kako ce te znati da je mis u frizideru?... Pa tako sto ce te videti parkiran motor ispred frizidera. A kako ce te znati da je mis u depresiji? Pa tako sto vise nema volju da vozi svoj motor. Nadam se da ste sad shvatili, kako naucnici znaju da je misonja u depresiji!
  (Naucnik, 7. februar 2019 18:40)

  # Link komentara

 3. Najbolja varijanta je kefir, i to onaj koji sami pravite. U njemu se takođe nalazi ista bakterija i još mnogo drugih korisnih kojih nema u jogurtima. Dakle kupite kefirova zrna za smešne pare preko oglasa i sami pravite kefir dokle god želite. Uz malo raspitivanja može se na periferiji Beograda doći do sveže muženog kozjeg mleka, što je onda vrhunska opcija za pravljenje kefira.
  (Rade, 7. februar 2019 12:54)

  # Link komentara

 4. Pa sad ne znam da li ima veze, ali poznato je da su jos stari Grci radili kolon terapiju, ili kako se vec zove ciscenje creva, jer su imali saznjanja da je dobro za celokupno zdravstveno stanje, pa i mentalno.
   (Mara, 7. februar 2019 12:46)

  # Link komentara

 5. Baš me zanima kako se ustanovi depresija kod miševa...
  (Koky, 7. februar 2019 12:41)

  # Link komentara

 6. Poruka znanstvenicima: dajte vise dokazite da nesto zaista deluje na ljudima, okanite se miseva.
  (hvala, 7. februar 2019 12:30)

  # Link komentara

 7. Ostaviti secer obavezno.
   (petronije, 7. februar 2019 11:33)

  # Link komentara