Jedite banane i mršavite, a na kafu zaboravite

Dijeta s bananama se drži najduže 12 dana, a za doručak treba jesti od jedne do četiri i piti isključivo mlaku vodu. Čaj ili kafu možete da pijete, ali ne svaki dan.

Izvor: Večernjilist.hr
Pošaljite komentar
 1. Moram priznati da mislim da je banana zdravija od svakog mesa. Prvo sadrži isto i ona masnoće, možda ne kao slanina, ali sadrži. Ima mnogo više korisnih sastojaka od mesa, računajući, kalijum, biljna vlakna,i ostalo, holesterol 0% tako da sam sigurna da je banana zdraviji doručak od slaninice sa jajima.
  (part time vegan, 24. jul 2018 16:31)

  Auu otkrio si toplu vodu. Pa normalno da je prirodno voce zdravije od toga da jedes drugo bice sto je samo po sebi odvratno.
  (Nathan, 24. jul 2018 21:08)

  # Link komentara

 2. Koje još smršao uz povećani unos ugljenih hidrata? Tako se samo gubi dragocena mišićna masa i voda. Nema brzog i efikasnog mršavljenja bez Keto ili Atkins dijete, a to je već toliko puta dokazao u praksi da ih praktikuje gotovo kompletan Holivud. Btw. odlična reklama za japanske banane...
   (UH free, 24. jul 2018 17:29)

  # Link komentara

 3. Moram priznati da mislim da je banana zdravija od svakog mesa. Prvo sadrži isto i ona masnoće, možda ne kao slanina, ali sadrži. Ima mnogo više korisnih sastojaka od mesa, računajući, kalijum, biljna vlakna,i ostalo, holesterol 0% tako da sam sigurna da je banana zdraviji doručak od slaninice sa jajima.
  (part time vegan, 24. jul 2018 16:31)

  # Link komentara

 4. Samo keto :)
   (Losh, 24. jul 2018 13:35)

  # Link komentara

 5. Kucajte na youtubu sledece "intermittent fasting", nije dijeta,vise nacin ishrane,nema ogranicenja u smislu kolicine i vrste hrane.Genijalna stvar.
   (V, 24. jul 2018 13:20)

  # Link komentara

 6. Glavni uzrok gojaznosti kod 90% gojaznih osoba je preterani unos šećera i ostalih ugljenih hidrata. Banane su pune ugljenih hidrata i njih nikako ne treba jesti ako želite da omršavite. Prosto maksimalno izbacite šećer i ostale ugljene hidrate iz ishrane (beli hleb, burek, peciva, gazirane sokove, voćne sokove, zaslađenu kafu, kolače, čokoladu, sladoled, šlag, torte...), slobodno jedite masnoće i meso, i omršavićete sto posto. Pri tome ćete i ojačati i biti zdraviji. Proso je da prostije ne može biti.
  (Boris, 24. jul 2018 11:45)

  # Link komentara

 7. "Ostali obroci u danu treba da budu zdravi, lagani i regulirani, ali ne postoje posebna pravila šta i koliko treba da se jede" - mislim da je ovo cijela sustina dijete, a ovo sa bananama je skretanje paznje, psiho efekat. Jedite bilo sta za dorucak a pridrzavajte se u ostatku dana ovoga sto bise, zdravi obroci,ne obilni, 4 sata prije spavanja da se ne jede i smrsacete svakako.
   (kaokakao, 24. jul 2018 11:31)

  # Link komentara

 8. Problem kod dijeta je to što se kilaža vraća posle izvesnog vremena, dok se neki još više ugoje. Da bi efekat bio duži ljudi moraju prvo da detoksikuju telo od raznih otrova koji vraćaju kilograme velikom brzinom, tek posle detoksikacije se treba krenuti sa dijetom ili odredjenim rezimom ishrane. Probajte da dva meseca imate 3 obroka dnevno u isto vreme, a da vecera bude do 20h najkasnije. Pijte malo vise tecnosti, izbacite slatkise i slana i začinjena jela. Potpisujem topljenje od 10kg za 2 meseca.
  (Stankela, 24. jul 2018 10:41)

  # Link komentara