Nova vest
close

Stanarka nagomilavala smeće, muža izvukli vatrogasci; Šta kaže Komunalna inspekcija?

vesti

Stanarka nagomilavala smeće, muža izvukli vatrogasci; Šta kaže Komunalna inspekcija?

Na mejl 150 rešenja, obratili su se stanari zgrade u beogradskoj opštini Rakovica, sa jednom molbom. "Imamo problem u Ulici Stanka Paunoviæa Veljka 45. Naime, komšinica veæ duže vreme odlaže nagomilane stvari u hodnik zgrade. To smrdi i širi se celom vertikalom. Mi ne možemo da proðemo do svojih stanova, a plašimo se i bolesti. Prijavljivali smo problem svim institucijama, ali za nas nisu imali sluha. Pustili smo prièu u medije, jer nemamo više rešenje za ovaj naš problem. Reè je o opštini Rakovica, a ja sam upravnik 30 godina i ovako nešto nisam video do sada. Za svaku informaciju bismo vam bili zahvalni, stanari broja 45", navodi se u mejlu.

27.07.2021. 14:29

Podeli: 

Info

Info

Snažan zemljotres u Crnoj Gori

Jutros u četiri sata i šest minuta zemljotres jačine 5,3 jedinica Rihtera pogodio je Crnu Goru u području Nikšića, na granici sa Bosnom i Hercegovinom. Povređenih nema. Zemljotres se osetio i u Srbiji u području Nove Varoši, Novog Pazara i Požege.

Info

Eskobar u Prištini

Specijalni američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar nastavio je posetu Prištini sastankom sa premijerom Aljbinom Kurtijem.

BBC

Novo Sport Video Menu