Nova vest
close

"Devojčica iz Tutina nije preminula od koronavirusa"

vesti

"Devojčica iz Tutina nije preminula od koronavirusa"

Dr Meho Mahmutoviæ direktor bolnice u Novom Pazaru rekao je da devojèica o kojoj su mediji pisali nije preminula od koronavirusa.

"Zaista je žalosno je da 10 nakon sluèaja prièamo šta se desilo, ali radi istine moramo da saopštimo.Devojèica od 12 i po godina preminula je od srèanih problema. Ona je leèenau Kraljevu krajem novembra, poèetkom decembra od miokarditisa", rekao je dr Mahmutoviæ.

On je rekao da je devojèica 21. januara iznenda izgubila svest, dovezena je iz Tutina u bolnicu u Novom Pazaru, sa temperaturom 33,6, sa kardiogenim šokom.

Kako je rekao odmah po dolasku saniteta, nastavljena je reanimacija na intenzivnoj nezi, ali je nažalost posle tri sata preminula.

"To je najverovatnije posledica miokarditisa.Zašto nije uraðena obdukcija, to æemo utvrditi, jer onda ovih glasina ne bi bilo.Uradili smo interni struèni nadzor, zatražili smo i eksterni nadzor, ne bih ništa govorio pre tog nadzora, ali mislim da æe biti sankcija", rekao je direktor bolnice u Novom Pazaru za Tv Prva.

30.01.2021. 11:04

Podeli: 

Info

BBC

BBC

Žene ili krave?

Dok se u Indiji krava smatra svetom životinjom, podaci indijske vlade kažu da je na svakih 15 minuta jedna žena silovana.

Novo Sport Video Menu