1. Normalno da je vlast u pravu, ocigledno je da je BIRN finansiran od strane Velike Britanije i da je pod njihovim uticajem.
  (Bajkeri 5, 16. januar 2015 18:11)

  # Link komentara

 2. Normalno da je vlast u pravu, ocigledno je da je BIRN finansiran od strane Velike Britanije i da je pod njihovim uticajem.
  (Brusko 5, 16. januar 2015 18:10)

  # Link komentara

 3. izabrati firmu bez iskustva to vam je kao da ste angažovali fizikalca da vam lepi pločice u kupatilu. na kraju uvek skuplje košta popravka, a i bolje bi to odradio ministar odbrane.
  (BEZ CENZURE, 15. januar 2015 15:49)

  # Link komentara

 4. Mislim da su vodece finansijske institucije dale sud o tome ko je u pravu I da je tender u vezi sa ispumpavanjem vode iz kopova bio u skladu sa zakonom.
  (Macak, 14. januar 2015 22:16)

  # Link komentara

 5. Pitam se kako je tako odgovrna vlada mogla da angažuje preduzeće protiv čijeg direktora se vode dva krivična postupka za utaju poreza, što je najveći kriminal u svim pravnim državama. Niko od novinara se nije usudio da postavi to pitanje, ni u ovom TV duelu to nije otvoreno kao tema za razgovor. BITN-ov tekst je vrlo korektan i treba ga pročitati, sigurna sam da imaju relevantne dokaze za sve što su napisali.
  (Nena, 14. januar 2015 21:10)

  # Link komentara

 6. Ne vidim zašto se digla tolika frka ,ako je na tenderu dobila domaća firma za 23 miliona evra jeftinije od te strane firme,čemu onda sva ta rasprava,gledao sam emisiju na b92 ovaj iz BIRNA je toliko neuverljiv,ček je i on u jednom trenutku indirektno priznao da je domaća kompanija bila jeftinija od te strane.

  Voleo bi da vlada Srbije iznese tačne informacije o tom tenderu i toj celoj proceduri,da se ne bi špekulisalo po medijima,nadam se da će zarad gradjana to i uraditi.

  Zapamtite jednu stvar niko ne daje ogromne pare a da nema nikakvog uticaja to su priče za malu decu,možda nema stalnog uticaja,ali kada njemu zatreba itekako ima to se zove kapitalizam.
  (Marko, 13. januar 2015 23:59)

  # Link komentara

 7. BIRN na dnu svoj oficijelnog sajta jasno i glasno kaže "da, oni nas finansiraju, ali ne, oni nemaju uticaja na naše aktivnosti". To je jako teško progutati. Treba da verujem da na zapadu žive altruisti koji silne pare potrošiše da meni bude bolje, a izjedoše se kao mlad mesec zbog slobode štampe u Srbiji. A istovremeno svetska banka opovrgava BIRN. Pa koliko god da je odbojan i neuverljiv ovaj SNS-ovac, pre će biti da i on takav kakav je više naginje mom sopstvenom interesu nego BIRNu slučni.
  (Radojko, 13. januar 2015 23:40)

  # Link komentara