Nova vest

KK FMP

Posle čak 70 godina

Noć kada je košarka pobegla iz Beograda

Spartak iz Subotice osvojio je prvu titulu prvaka Srbije u Nišu, savladavši FMP u finalu KLS. Istorijski trenutak posle sedam decenija bez šampiona iz Beograda i emotivna konferencija Vladimira Jovanovića obeležili su finale.

8:35

1.6.2026.

54 d

B92.sport u Nišu na KLS

Poslednji čin "revolucije"

Prvi put posle mnogo godina finale Košarkaške lige Srbije igra se bez večitih rivala. Spartak i FMP u Nišu odlučuju o novom šampionu Srbije u meču za istoriju.

9:30

31.5.2026.

55 d

B92.sport u Nišu na KLS

Džaba vam novci, moji sinovci

Večiti rivali ostali bez finala KLS uprkos najvećim budžetima i to nema samo u Srbiji, nego i u regionu. Zašto su FMP, Spartak, Vlada Jovanović i domaći igrači pokazali da novac nije presudan za uspeh?

8:00

30.5.2026.

56 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

"Opasna eskalacija"

Odmazda je počela

Saudijska Arabija je u petak izvela vazdušne napade na mete Huta u jemenskom lučkom gradu Hodeidi i obližnjem ostrvu. Saudijske vlasti su kasnije izdale upozorenja o vanrednom stanju za provinciju Džizan nakon što su Huti preuzeli odgovornost za raketni napad.

10:45

25.7.2026.

2 min

Svet

Tramp: "Kada ja odem, svi ćete bankrotirati" FOTO

Američki predsednik Donald Tramp prisustvovao je sinoć večeri dopisnika Bele kuće, koja je održana tri meseca nakon što je aprilski događaj, priređen istim povodom, prekinut zbog oružanog incidenta ispred hotela u kojem se održavao.

9:28

25.7.2026.

1 h

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu