Nova vest

legalizacija bespravnih objekata

Važno za svaku kuću

Vučić: "Do kraja aprila preko 100.000 rešenja za legalizaciju"

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je država blizu toga da izda više od 96.000 rešenja za legalizaciju objekata, da očekuje da pre kraja aprila bude izdato više od 100.000 rešenja i zamolio građane da uplate tu taksu u vrednosti od 100 evra.

12:06

20.4.2026.

9 d

Izdvajamo

Pripreme za LN

Zvanično: "Orlovi" dobili novog rivala!

Fudbalski savez Srbije ugovorio je još jednu proveru za A reprezentaciju u sklopu priprema za obaveze u Ligi nacija. "Orlovi" će odigrati prijateljski meč protiv reprezentacije Zelenortskih ostrva 31. maja od 15.30 časova, na stadionu Belenenseša u Lisabonu.

15:21

29.4.2026.

1 h

Tehnopolis

OpenAI pravi sopstveni telefon?

Izveštaji sugerišu da OpenAI radi na razvoju svog prvog pametnog telefona, koji bi mogao da uzdrma tržište i okonča dugogodišnju dominaciju prodavnica App Store i Google Play.

7:53

29.4.2026.

9 h

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Politika

uživo Obraća se Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori o dvodnevnoj poseti švajcarskog predsednika Gija Parmalina i ostalim aktuelnim temama.

16:51

29.4.2026.

3 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

meni svečane večere

Šta su jeli Tramp i Čarls? FOTO

Svečana večera koju je predsednik SAD Donald Tramp priredio za britanskog kralja Čarlsa III, sadržala je raznovrsan meni od francuskih jela, koji su napravili najbolji kuvari, a pripreme za samu večeru vodila je prva dama Melanija Tramp.

11:13

29.4.2026.

5 h

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu