Nova vest

OpenAI

Aktuelno

Svake nedelje 900 miliona

OpenAI je objavio da je njihov najpopularniji proizvod, ChatGPT, dostigao impresivnu prekretnicu od 900 miliona aktivnih korisnika nedeljno.

11:52

7.3.2026.

86 d

Aktuelno

Osnivač OpenAI-ja nije ljut... Samo je besan

Nakon što je Anthropic tokom Super Bowla emitovao reklame kojima ismeva uvođenje oglasa u ChatGPT, direktor OpenAI-ja Sem Altman odgovorio je žestokim optužbama, nazivajući konkurentsku firmu "autoritarnom" i "obmanjujućom".

20:00

8.2.2026.

113 d

Aktuelno

Pao ChatGPT

OpenAI je večeras prijavio ozbiljne tehničke probleme sa svojom najpopularnijom uslugom.

22:31

3.2.2026.

118 d

Aktuelno

ChatGPT ponovo u centru skandala

Novi izveštaj uzburkao je tehnološku zajednicu tvrdnjama da OpenAI-jev najnapredniji model, GPT-5.2, koristi "Grokipediju" (Grokipedia) kao izvor informacija.

8:05

26.1.2026.

126 d

Aktuelno

Spremite se: Reklame stigle u ChatGPT

Američka istraživačka organizacija za veštačku inteligenciju OpenAI počela je da nudi svoje nove četbot oglase desetinama oglašivača, objavio je list "The Information".

8:10

24.1.2026.

128 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Nedopustivo

Skandal u Vindzoru: Više od 20 policajaca pod istragom

Londonska policija saopštila je danas da je više od 20 pripadnika zaduženih za zaštitu kraljevske porodice privremeno udaljeno od redovnih dužnosti, nakon što su neki od optuženih zaspali u Vindzorskom zamku i ostavili svoja mesta bez nadzora.

19:52

1.6.2026.

2 h

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu